Home Haberler Büyümek İsteyen Camcılar Herofis.com Kullanıyor

Hayatımıza  girdiği günden beri pek çok işimizi kolaylaştıran herofis.com gün geçtikçe kendini yenilemeye devam ediyor.

 

ABT Bilgisayar Ltd.Şti.’nin sunduğu herofis.com işletmelerin kolayca üye olup kullanabileceği web tabanlı bir ön muhasebe programıdır. İçinde cari hesap, çek-senet, stok, fatura gibi birçok modülü barındıran herofis kullanıcılarına kendi web sitelerini yapma imkanı da sunuyor.Müşteri memnuniyetine son derece önem veren herofis, müşteri taleplerine göre her geçen gün kendini yeniliyor.

Üyelik Sizden İlk Ay Bizden!

Herofis.com kullanıcılarına hediyesini de eksik etmiyor. İlk üyelikte bir ay boyunca ücretsiz ve kısıtsız olarak kendini deneme şansı veriyor. Bu deneme sürecinde herhangi bir kredi kartı bilgisi vermek gerekmiyor.

 

Herofis.com’un son güncellemeleri adından sıkça bahsettireceğe benziyor.

 

-Cari ve CRM Modülü birleşti: Daha öncesinde CRM özellikleri, ayrı bir modül olarak satılıyordu. Şimdi Cari hesap modülü ile birleşti ve her ikisi tek fiyat oldu.

-Web Kolay: Kendi web sitenizi istediğimiz gibi tasarlayabildiğiniz ve içinde online satışınızı da yapabileceğiniz bir modüldür. Yani herofis’teki stoklarınız, anında web sitenizde satışta. Ayrıca, online yaptığınız satışların faturaları anında herofis.com’da.

-N11 Entegrasyonu: Online olarak satmak istediğiniz ürünleri N11 sitesinde yayınlayabiliyorsunuz. Yani herofis.com içinde oluşturduğunuz bir fiyat listesi, anında N11’de satışa sunulabiliyor.

-Finans Modulüne Piyasalar Menüsü eklendi: Buradan TCMB’nin ve serbest piyasanın günlük döviz kurlarını görebilir ve kur dönüşüm hesaplarını yapabiliriz.

 

 

Translate »