Home Haberler Cambridge Xtreme İle Daha Dayanıklı Çatılar

Kendinden Yapışkanlı Lamine Asfalt Şingılı

Onduline Avrasya ürün ailesinin yeni üyesi, okside bitümden örgüsüz cam elyaf donatılı olarak üretilen ve üzeri granülle kaplanmış bir çatı kaplama malzemesi.

Cambridge Xtreme, kendinden yapışkanlı lamine asfalt şingıl olma özelliğini taşıyor.  Çift katlı asfalt şingıllar arasında arka yüzeyindeki yapışkan alanı ile kolaylıkla ayırt edilebilen Cambridge Xtreme, farklı renk seçenekleriyle temin edilebiliyor.

Dayanıklılığı testlerle kanıtlanmış şingıl, en zor hava şartlarında dahi görevini kusursuzca yerine getiriyor. Su geçirimsizliği ve esnekliğiyle de dikkat çeken Cambridge Xtreme, bu özelliği sayesinde sıcaklık farklarında çatlamayı önlüyor. Cambridge Xtreme, en düşük 9,5 derece, en yüksek 90 derecelik eğimler arasında kullanılabiliyor.

Güvenilirliğini estetikle harmanlayan Onduline Avrasya’nın yeni ürünü, çatı konstürksiyonuna çok az yük veriyor. Çatıya çıkmayı gerektiren durumlarda ise üzerinde rahatça yürünebiliyor.

Onduline Avrasya garantisiyle pazara sunulan Cambridge Xtreme, tüm Avrupa Birliği ülkelerinde ve Türkiye’de geçerli olan TS EN 544 standardına göre üretilmekte olup, CE belgesine sahip.

14_Cambridge XTREME_642_643__1

 

Translate »