Home Haberler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızdan; İnşaat, Boru, Profil, Arıtma ve Çevre Alanlarında Faaliyet...

Sayın Bakanımız heyeti ile birlikte çevre alanında işbirliğinin geliştirilmesine yönelik 17 Eylül‘de FAS‘a ziyaret gerçekleştirecekler. Fas Ziyaretinde, heyetler arası görüşmelerde,  sektör firmalarımızın (özellikle; inşaat, boru, profil, arıtma ve çevre konularında iştigal eden firmalarımızın) İngilizce tanıtım broşürleri  eşdeğer makam ve firmalara sunulacaktır.

Bildiğiniz üzere iki hafta önce, PAGEV Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. İdris GÜLLÜCE ile makamında görüşerek; PAGEV, PAGÇEV, plastik sektörünün projeksiyonu, Mutlu Balıklar Projesi ve çevre çalışmalarını görüştü.

Plastik sektörümüzün ölçeği, eğitime verdiğimiz önem ve kurduğumuz okullar, sektörümüzün dünya pazarlarındaki konumu ve gelecek hedefleri ile “Sorumlu Endüstri, Sorunsuz Çevre” yaklaşımı ile çevre konularındaki faaliyetlerimizi Bakanımıza arz ettik.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. İdris GÜLLÜCE, PAGEV’in öncülüğünde Plastik Sektörünün Çevre Konularına olan hassasiyeti ve bu konularda aktif ürettiği projelerde işbirliği teklifini ve destek taleplerini olumlu karşılayarak, bu alandaki başarılı çalışmalarının devamını diledi. Fas ziyaretinden bahisle, sektörümüzün ve firmalarımızın tanıtımına destek vereceklerini de belirttiler.

 

 

Yavuz EROĞLU

PAGEV Başkanı

Translate »