Home ETKİNLİKLER Fuarlar DEMOS FUARCILIK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Ekran AlıntısıFirma faaliyetlerinden bahseden Demos Fuarcılık Proje Direktörü Okan Saatçioğlu, ”Door Fair Türkiye” fuarının önemini vurguladı…

2014 yılında gerçekleşen 8.Uluslararası Kapı İhtisas Fuarı; gerek katılımcı firma profili, gerekse profosyonel ziyaretçi yapısı ile sektör içerisindeki en önemli platform olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu noktada başarı çıtası olarak, sürekli bir üst noktada olma misyonu, gelecek yıllar için daimi hedef halini almıştır.

2015 yılı tanıtım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kapı Fuarı ekibi, sırası ile Almanya Nürnberg Uluslararası Pencere Fuarından başlayarak, Brezilya Yapı ve İnşaat Fuarı, Libya Yapı Fuarı, İtalya Ahşap Teknolojileri Fuarı ile halkla ilişkiler ve organizasyon faaliyetlerine devam etmiş olup, bu fuarlar içerinde Kapı Fuarı 2015 tanıtımlarını tamamlamıştır.  iiii

2015 yılında, 15 – 18 Ocak tarihleri arasında 9.kez gerçekleşecek olan DOOR FAIR TÜRKİYE, sürekli kendini geliştirmekte ve verimlilik grafiğini daima yukarıya doğru çıkarmaktadır. Teknolojinin vazgeçilmez cazipliği ile inşaat dünyasının her daim popülerliğini birlikte taşıyan yapı sektörü içerisinde KAPI, önemli bir yere sahiptir. Bu önem yaşam kalitesi ve konforu için ayrılmaz bir bütün haline gelmiştir. Kapı Fuarı, düzenlenmeye başladığı 2006 yılından günümüze istikrarlı, güven veren bir anlayış ile gelişimini sürdürmüştür. Tüm katılımcılarının en küçük isteklerinden en büyük taleplerine kadar, dürüst ve önemseten bakış açısı ile çözüm ortağı olmayı ilke edinmiştir.

Ekran AlıntısığşBu tçlarihten sonra çalışmalar, İran’da Ahşap İşleme ve Mobilya Aksesuarları Fuarı,Azerbaycan’da Bakü Yapı Fuarı, Kuzey Irak’ta Erbil İnşaat Fuarı, Fas Casablanca’da Yapı ve İnşaat Fuarlarına katılarak devam edecektir. Dünyanın en önemli Kapı İhtisas Fuarı olan DOOR FAİR TÜRKİYE; katılımcı, ziyaretçi ve Demos Fuarcılık ekibi, değerli sektör misyonerlerini 15-18 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi – Yeşilköy de ağırlamaktan onur ve mutluluk duyacaktır.

Translate »