Home Haberler Dünya Bulutta, siz neden değilsiniz? Web PenCAD: Son Teknoloji Pencere Programı

Sizlere yeni bir programın müjdesini vermek istiyoruz. Pencere üretim programlarıyla yakından tanıdığınız ABT Bilgisayar, bildiğiniz gibi 2015 yılından bu yana www.herofis.com teknoloji sitesiyle hem online muhasebe hem de, cam üreticileri için Web CamCAD programıyla hizmet vermektedir. Web CamCAD programı ile cam siparişinden üretimine, e-Fatura’dan www.isicamciyiz.biz portalıyla entegrasyona kadar herşey tek noktadan kontrol edilmektedir. Bir çok Isıcam bayii tarafından tercih edilen Web CamCAD, web ortamındaki rahatlığın hızla yayıldığını göstermektedir.

Şimdi sıra, pencerecilerde! İnternet ortamındaki rahatlığa ulaşmak, günümüzün üstün teknolojik alt yapısından faydalanmak, pencere üreticilerinin de hakkı. Web PenCAD pencere üretim programı hayatta! İnşaatta bile anında teklif verebileceğiniz şekilde tasarlandı. Artık siz nerede, programınız orada. Web PenCAD ile esnekliğin tadını çıkaracaksınız. Artık istediğiniz cihazla, istediğiniz yerden çalışmanın zevkine varacaksınız. Üstelik de, eğimli doğramalar artık sorun değil, üstten, yandan ya da alttan eğimli fark etmez, eğimli kanat hiç sorun değil. Fiyatları anında otomatik güncelleyecek ve ana firmaya profil siparişlerini sistem üzerinden verebileceksiniz.

www.herofis.com üstünlükleri ile tanışmak, Web PenCAD’i hemen kullanmaya başlamak için harekete geçmeniz ve www.herofis.com sitesini ziyaret ederek işe başlamanız yeterli.

Translate »