Home Haberler Duyurular 3. Boyutta Yeni İş Fırsatları

3 Boyutlu Baskı Teknolojileri, sınırların olmadığı bir dünya yaratmaya devam ediyor. İlk kez Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘3D PRINT EXPO TURKEY’, katılımcılardan gelen yoğun talep üzerine 12 – 14 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Harbiye Askeri Müzesi’nde ziyaretçileriyle buluşacak. Dünya ekonomisinde yeni bir boyutun başlangıcı olarak değerlendirilen 3 Boyutlu Baskı Teknolojilerinin oluşturacağı iş imkanları ile ilgili olarak, Ödüllü Uluslararası Endüstriyel Tasarımcı Deniz Karaşahin konferans verecek. 12 Haziran Cuma günü saat 13:00’da gerçekleşecek konferansın biletlerine www.biletix.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kağıt üzerindeki tasarımları bir nesne olarak ortaya çıkaran ve girişimciler için yeni iş olanakları sağlayan 3 Boyutlu Baskı Teknolojileri, Dünya ile birlikte Türkiye’nin de ekonomisinde yeni bir boyutun başlangıcı olacak. Girişimcilere sınırsız bir kazanç dünyasının kapısını açan 3 Boyutlu Baskı Teknolojileri; Endüstriyel Tasarım, Estetik Cerrahi, Ortopedi, Dişçilik, Maketçilik, Takı ve Mücevher Tasarımı, Havacılık ve Savunma Sanayii, Fotoğrafçılık, Mimarlık, Gıda, Oyuncak Sanayii, Otomotiv sektörleri başta olmak üzere hayatın her alanında büyük iş fırsatları sunuyor.

3 Boyutlu Baskı Teknolojileri Fuarı’nın önemli konuğu ise uluslararası çapta üç ödül sahibi olan genç tasarımcı Deniz Karaşahin. 3D Yazıcı Teknolojilerinin güncel kullanımı ve bu teknolojilerin kullanımından doğan yeni iş ve ürün modelleri ile ilgili konuşacağı konferansta sektörün önemi ve büyüklüğünden, teknolojinin getirmiş olduğu yeni iş modelleri ve tasarım modellerinden de bahsedecek.

Fuar hakkında daha fazla bilgi almak ve ziyaret etmek için www.3dexpoturkey.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

logo_DEMOS-fuarcilik

Translate »