Home Haberler Forbo Eternal Kompakt Heterojen Vinil Zemin Kaplaması

Eternal KEternal_palette_40192-40572-40112_HD.jpgompakt Heterojen Vinil serisi dayanım olarak oldukça iyi referanslara sahip olduğu gibi, desen olarak çok farklı alternatiflerin bulunduğu bir seri. EN 649 standardına uygun olan Forbo Eternal, yoğun trafik alanlarda kullanıma uygun olup toplam kalınlığı 2mm, üst aşınma tabakası 0,70 mm’dir. Avrupa REACH Yönetmeliği ile uyumlu olan Eternal %100 yeşil enerji kullanılarak geliştirildi.

Bfl-s1 yangın sınıfında (zor alev alıcı) kompakt özellikli olan Eternal serisi 2 metre eninde ve Grup T aşınma sınıfında rulo vinil zemin kaplamasıdır.Eternal_Room_44752_Digiprint_Rainbow_and_43002_HD.jpg

0,03 mm kalıcı batma direnci ve R10 kayma direncine sahip Forbo Eternal Ürün, cam elyafıyla güçlendirilmiş yapısı sayesinde, üstün bir boyutsal stabilite gösteriyor.

Eternal’ın kir tutmayan “PUR Pear l” yüzey koruması sayesinde, kolay bakım sağlanıyor. Böylelikle servis süresi boyunca doğacak cilalama ve sprey ile yenileme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Buna ek olarak, Eternal serisinde yasaklanmış hiçbir madde (Phthalate, Formaldehit, Pentaklorofenol, Ağır Metaller, CMR 1A ve 1B) bulunmuyor. Ayrıca ürün %50’nin üzerinde doğal kaynaklardan elde edilmiş materyal içeriyor. Eternal serisi, geri dönüştürülerek ya da enerji geri kazanımı ile yenilenebilir.

Forbo Eternal’ın garanti süresi 7 yıl olup, Forbo Flooring bina giriş sistemlerinin, tüm bina girişleri için, Forbo tarafından belirtilen uygulama yönergelerine uyularak yapılması durumunda, bu garantiye ücretsiz 6 yıl daha ekleniyor.

eternal_black_LR.jpg

 

 

 

 

Translate »