Home Haberler Güç ve Konfor Arayanlara Bosch’tan Yeni Ürün     

 

  • 63 Newton metre tork ile daha güçlü performans
  • Ergonomik tasarımı sayesinde daha iyi tutuş
  • Elektronik Motor Koruması (EMP) ile daha uzun kullanım ömrü
  • Yeni 13 mm Auto-lock mandren seçeneği

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisi yeni delme/vidalama aletiyle profesyonel kullanıcılara güç ve konforu bir arada suBosch+GSR+18-2LI+Plus++2nuyor. Bosch’un piyasaya sunduğu GSR 18-2-LI Plus Professional delme/vidalama modeli daha güçlü, ergonomik ve esnek yapısıyla benzerlerinden farklılaşıyor.

Yeni geliştirilen 13 mm Auto-Lock mandren seçeneğiyle geniş uygulama aralığı sağlayan GSR 18-2-LI Professional, yüksek motor performansıyla daha yüksek tork gücüne ulaşıyor. Sert ve yumuşak vidalamalar için özel olarak tasarlanan model, kendinden öncekilere kıyasla daha güçlü ve etkili performans elde edilmesini sağlıyor.

GSR 18-2-LI Plus Professional, ahşap üzerinde 38 mm ve çelikte 13 mm’ye yükseltilen maksimum delme çapıyla profesyonellerin en büyük yardımcısı olmayı hedefliyor. Aletin ahşap üzerinde maksimum vidalama çapı 8mm’ye ulaşabiliyor. Bu sayede marangozlar, doğramacılar, elektrikçiler ve tesisatçılar gibi profesyonel kullanım alanlarına güçlü ve çok yönlü delme/vidalama imkânı sunuyor.

Alternatif kullanım alanları, uzun kullanım ömrü

Bosch’un güç ve konfor arayanlar için özel olarak geliştirdiği model, dar ve ulaşması zor alanlarında daha güvenli ve rahat bir kullanım olanağı sağlıyor. Akü dâhil 1,5 kg’lık ağırlığıyla dengeli ve hafif olan GSR 18-2-LI Plus Professional, ergonomik tasarımıyla da şantiye alanları, atölyeler ve endüstriyel üretimdeki seri uygulamalar için ideal bir alet.

Elektronik Motor Koruması (EMP) sayesinde aşırı ısınmalara karşı motoru otomatik durdurarak daha uzun kullanım ömrü sağlayan GSR 18-2-LI Plus Professional, LED aydınlatma ve kemer klipsi özelliğiyle de profesyonel kullanıcıların vazgeçilmezi olmaya aday…

 

ş

 

 

Translate »