Home Haberler Hafif ve Hızlı Monte Edilebilen Dış Cephe Süslemeleri için Stroline

Hafif ve hızlı monte edilebilen bir dış cephe sistemi olan Stroline söve; binalarınızın dış cephelerinde şık ve dekoratif bir görünüm elde ederken, özel mantolama sistemi ile de ısı yalıtımı olanağı sunuyor.

Tasarımında Osmanlı, Selçuklu ve modern dış cephe mimari örneklerinden inlenilen Stroline dış cephe ürünleri, eski ya da yeni her türlü yapıda rahatlıkla kullanılabilen dekoratif yapı elemanlarından oluşuyor. Yüksek kalite (30dns)3aeabede628742ef9f96ccd88c6dd651-2-480x268 EPS malzemeden üretilen dış cephe süslemelerin dışı, dış cephe şartlarına dayanıklı akrilik sıva ile kaplı. Yüksek basma dayanımlı EPS, bünyesine su almıyor ve donma çözülme dayanımı yüksek olmasından dolayı tabiat şartlarına karşı dirençli.Stroline dış cephe ürünlerinin, ısı değişimlerine karşı dayanıklılığı üniversite laboratuarlarında test edilmiş durumda. Ürünlerinin dışındaki özel sıva, güneşin ultra viole ışınlarına karşı koruma sağlarken, esnek yapısı sayesinde çatlamayı, kırılmayı ve yaşlanmayı engelliyor.

 

Stroline for Front Ornamentation

Being a mild and rapid reassembly front system Stroline jamb; provides both decorative look and heat insulation with its exclusive sheathing system.
With its plaster outside its products, it provides protection from UV radiation and it prevents cracking, breaking and aging with its flexible structure.

indir

Translate »