Home Haberler Isospring İle Depreme Karşı Dayanıklı Yapılar

Isospring, suya maruz kalan zeminler için çözüm olan son derece dayanıklı ve su geçirimsiz malzemedir. Yapısal olarak esnek, plastifiyan içermeyen elastomerik akrilik su yalıtım malzemesi  Isospring,  su buharı geçirgen bir yapıda olup bu sayede altında yaşam alanları bulunan teras, balkon gibi alanların su yalıtımı için tercih edilen bir üründür.

Isospring, UV ışınlarına içerisinde bulunan seramik mikrosfer parçacıklar sayesinde, dayanımı son derece yüksek, yüzeyde bakteri oluşmasını engelleyen aleve maruz  kaldığında, alevi yaymadan kendiliğinden sönen özelliği sayesinde   ‘’fire retardant coatings” tanımlamasına uyan bir ürün olma özelliğini taşımaktadır.

Yapıların  mantoloma ısı, su, ses yalıtımı ve zemin kaplama sistemleri  ile ilgili faaliyet gösteren Eclectia A.Ş  insan ve çevre sağlığına son derece duyarlı üretim yapmaktadır.

Isospring’in  uygulama alanlarının özellikle;  duvarlarda bohçalama, beton sıva, şap, çimento, levha, galvaniz, çinko, alüminyum, pvc, polyester, ahşap kaplı eğimli veya düz çatı ve terasların yalıtımında, çatı dere ve oluklarında, saçaklar, baca dipleri, çatlaklar ve diğer detayların yalıtımında, binaların dış cephelerinin yalıtımında, yapı elemanlarının birleşim  yerleri  ve  derzlerinde alüminyum, ahşap ve pvc çerçeve ve pencerelerin su ve rüzgâra karşı yalıtımında, binaların düşük döşemelerinde, banyo, tuvaletlerde ve ıslak zeminlerin su yalıtımında kullanarak binanızı güçlenmesini sağlar.

Ekran Alıntısı

Translate »