Home Haberler Kale Kilit Ürünleri Almanya BAU Fuarı’nda

“Tam Kapsam Güvenlik” anlayışıyla alarmdan kasaya, kilitten kapıya, sigortadan pencere ve elektronik sistemlere kadar birçok noktada güvenlik ürünleriyle ön plana çıkan Kale Endüstri Holding bünyesinde bulunan Kale Kilit, son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19-24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Avrupa’nın en prestijli Yapı ve İnşaat Fuarı olan ve iki yılda bir yapılan BAU 2015’te güvenlik sektörünün öncü ismi Kale, özel tasarımlı standında pvc, ahşap ve alüminyum kapılarının kolay açılmasını, kilitlenmesini ve yalıtımını sağlayan Kale Kapı Pencere sistem ürünlerinin dışında, özellikle silindirler, silindirli gömme kilitler, çelik kapı kilitleri ve özel kilitleri ile yer aldı.

Fuarın en dikkat çeken ürünleri arasında ise “Kale Alarmlı Silindir” ve “Kale İkaz Silindiri” yer aldı. “Kale Alarmlı Silindir”, dışarıdan müdahalelerle aktivasyon çubuğunun kırılması durumunda içindeki alarm sistemini devreye sokarak 80 dBA şiddetinde ses çıkarıyor. “Kale İkaz Silindiri” ise; kullanıcıların anahtarlarını eve girerken ya da çıkarken kapı dış kısmında unutmaları durumunda kullanıcıları 100 dBA ses şiddetinde uyarıyor. Her iki ürün de hırsızlık girişimlerine geçit vermiyor.

Her yıl ortalama 2000 firma ile 230 bine yakın profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan BAU Fuarı, Türkiye Milli Katılım Organizasyonu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirildi.

KALE_renkli_logo

Translate »