Home Haberler Kapı Fuarı Türkiye 15-18 Ocak 2015 Tarihleri Arasında Yapıldı

Bu seneki Kapı Fuarı Türkiye, önceki senelere oranla daha ciddi katılımcıların etkinlikleriyle dikkat çekti. Sektörümüzün yakından tanıdığı pek çok katılımcı, hem yeni ürünlerini hem de inovasyonlarını ziyaretçilere ve sektöre tanıtma imkanı buldu.

Fuarın renkli katılımcılarından Assa Abloy’un müzisyenleri dikkatleri Assa Abloy standına çekerken, standdaki temsilcileri de ziyaretçilerden ilgilenenleri ağırladı ve sektörle yakın diyaloğa girmeye çalıştı.

Sektör temsilcilerimizden Adopen, Ado Kapı olarak fuarda yerini alırken, Vermak makine de kapı sektörüne sunduğu makinelerle dikkat çekti.

Özellikle Orta Doğu, Balkanlar  ve Afrika ülkeleri, Kapı Fuarı’na büyük ilgi gösterdi. Bunların yanında Türki Cumhuriyetler olarak adlandırılan ülkelerden gelenler de Ağaç İşleme ve Kapı Üretim Makinaları ticareti konusunda fuarda büyük alımlar gerçekleştirdi. Bu yıl ayrıca geçtiğimiz senelere oranla, Güney Amerika ülkeleri de organizasyona ilgi gösteren  ülkeler arasında  dikkat çekici bir yere sahipti . Uluslararası boyutta ün kazanan organizasyon, ticaret hacmiyle ülke ekonomisine de büyük katkı sağladı.

  1. Uluslararası Kapı İhtisas Fuarı Ziyaretçi ülkeleri şu şekilde sıralandı;

Afganistan, Almanya, Arjantin, Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, B.A.E., Bahreyn, Bangladeş, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Brezilya, Bulgaristan, Cezayir, Çad , Çin Halk Cumhuriyeti, Danimarka, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Ermenistan, Fas, Fransa, Gambiya, Gana, Gine, Güney Afrika, Gürcistan, Hollanda, Hırvatistan, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, Japonya, Kamerun, Kanada,  Karadağ, Katar, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kosova, Kuveyt, K.K.T.C., Libya, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Malezya, Mali, Malta, Meksika, Moldova, Mısır, Nijerya, Özbekistan, Polonya, Romanya, Rusya, Senegal, Sırbistan, Singapur, Slovakya, Srilanka, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tanzanya, Tunus, Türkmenistan, Umman, Ürdün, Yemen ve Yunanistan.

Fuarın bu seneki başarısı, önümüzdeki senelerde de büyüyerek devam edeceğinin sinyalini verdi. WinWorld olarak katıldığımız ve sizler için izlediğimiz Kapı Fuarı Türkiye’den enstanteneler:


            
Translate »