Home Haberler Konut Projesinde de Tercih Edilen Marka Çuhadaroğlu

Antalya’nın Kundu bölgesinde konumlandırılan Sirius Town evleri toplamda 42 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Hem konut hem de ticari ünitelerin yer aldığı projede 324 adet daire mevcut. İnşasına 2012 yılının 2.çeyreğinde başlanan ve Pınarlar Grup tarafından yürütülen projenin mimarı Birol Gültekin, profil uygulayıcısı Temiz Metal Cephe Sistemleri’dir. 2015 yılının 1.çeyreğinde bitmesi planlanan projede Çuhadaroğlu sistemleri kullanıldı.

Projede kullanılan;

İZO KE 50 Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi, ısı yalıtımlı, farklı derinliklere sahip griyaj profilleri sayesinde geniş açıklık uygulamalarına olanak sağlıyor ve dış görünümü itibariyle, yatay ve düşey kapaklardan oluşuyor. Sistem, düz, açılı, badem ve küt badem kapak seçenekleriyleSirius_Town_2yapıya görsel zenginlik katıyor.

GE 50 ICV Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi, farklı derinliklere sahip griyaj profilleri sayesinde belirli yükseklik ve açıklık uygulamalarına olanak sağlayor. GE 50 ICV, kapaklı ısı yalıtımlı cephe sisteminde, dış görünüm yatay ve düşey kapaklardan ( çizgilerden ) oluşuyor. Bu sistem; düz, açılı, badem ve küt badem kapak seçenekleriyle yapıya görsel zenginlik katmakta ve dışarıdan algılanamayan ve çift eksen mekanizma kullanılan içe açılır gizli kanat özelliği ile tercih edilen bir sistem haline geliyor.

SKY 60 Skylight Işıklık Sistemi, her iki yönden kapaklı kullanılabileceği gibi yarı strüktürel silikon birleşimli uygulamaya da izin veriyor. Değişik açılardaki gövde tasarımıyla üç yönde açılı konstrüksiyonlarda bile rahatlıkla uygulanıyor. Işıklık sistemleri çoğunlukla büyük açıklıkları geçmeleri nedeniyle; profil gövdeleri çelik veya alüminyum taşıyıcı konstrüksiyona rahatlıkla oturabilecek şekilde tasarlanmıştır. Büyük ışıklıkları geçmek için uygun bir sistemdir. Derin kondens ve terleme kanallı profiller ışıklık sistemleri için mükemmel çözümler üretmeniz için idealdir.

SL 45 Kaldır Sür açılım ile açılır kanat önce kaydırılarak kapatılıyor, daha sonra aşağı doğru hareket ettirilerek etkin sızdırmazlık sağlanıyor. SL 45 doğrama sistemi, normal kanat tipi ile alüminyum estetik dış görünümü ve cam uyumunu sizlere sunan bir sistem olarak dikkat çekiyor.

 

cuhadaroglu_aluminyum_logo_amblem

 

 

 

 

 

Translate »