Home Haberler Legend Sürme ile kusursuz yalıtım

Egepen Deceuninck’in geliştirdiği, ısı ve ses yalıtımında en etkili çözümlerden birini sunan Legend Sürme Sistemleri, ses ve ısı yalıtımını en üst düzeye taşıyarak, estetik tasarım ve kolay kullanımı bir arada sunuyor

Kusursuz ses ve ısı yalıtımı sağlayan PVC’lerin mimari tasarımlara uyum sağlamasına ve özellikle kolay kullanılabilir olmasına dikkat ediliyor. Ancak ses ve ısı yalıtım performansını düşürdüğü gerekçesiyle sürme sistemler kullanıcılar tarafından bugüne kadar çok tercih edilmiyordu. Egepen Deceuninck, sürme sistemlerinin bu dezavantajını ortadan kaldırmak, mekana yer kazandırmak, kullanım kolaylığı sağlamak ve geniş açıklıklarda uygulanabilme özelliklerini daha da ön plana çıkartmak amacıyla Legend Sürme Sistemi’ni kullanıcıların deneyimine sundu. Ses ve ısı yalıtımında üst düzey bir performans gösteren Legend Sürme Sistemi, estetik tasarımıyla da öne çıkıyor.

 

 

13 farklı renk seçeneği ile dekoratif mekanlara imkan tanıyor

Yüksek performansı, güçlü izolasyonu ve çok kolay kullanımı ile mekanlara maksimum fayda sağlayan Legend Sürme Sistemi, 76 mm genişliğe, 5 odacıklı kanat yapısına sahip. Diğer sürme sistemlerine göre daha iyi hava sızdırmazlığına sahip olma iddiasını taşıyan Legend Sürme Sistemi, 52 mm cam kalınlığa izin vererek, yüksek yalıtım özellikli cam seçeneklerine de olanak sağlıyor. 13 farklı renk seçeneğiyle alternatif dekorasyon imkanları sunan seri, enerji verimliliği ve konforlu yaşam arasında bir denge kuruyor.  

 

Translate »