Home Haberler Makro-Akyapı Ortak Girişimi Dördüncü Kez Şampiyon Oldu!!!!

ERCAN UYANMakro – Akyapı Ortak Girişimi

Makro-Akyapı Ortak Girişimi projeleri satış şampiyonluğuna doymuyor. Emlak Konut GYO’nun satışta olan projelere dair Temmuz 2014 raporu yayınlandı. Rapora göre Makro–Akyapı’nın Seyran Şehir projesi 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla birinci oldu. Daha önce de şampiyonluk koltuğuna üç kez yine bir Makro-Akyapı projesi olan Bahçetepe İstanbul oturmuştu.

Makro-Akyapı Ortak Girişimi’nin, Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği konut projeleri satış rekorları seyransehir_0010  (1125 x 1125) kırıyor. Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan 2014 Yılı Temmuz Ayı Satış İcmal raporuna göre, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla Makro-Akyapı Ortak Girişimi’nin Seyran Şehir projesi satışı devam eden projeler arasında birinci oldu. Böylece Makro-Akyapı Ortak Girişimi bu yıl içindeki dördüncü şampiyonluğunu elde etmiş oldu. Daha önce üç kez Bahçetepe İstanbul projesiyle birincilik koltuğuna oturan ortak girişim, Seyran Şehir’le dördüncü kez satış şampiyonu olmanın gururunu yaşadı. Alınan bu birincilikle Makro-Akyapı Ortak Girişimi 2014’ün ilk 7 ayında toplamda 4 birincilik, 2 ikincilik ve bir üçüncülükle erişilmesi güç bir satış başarısına imza atmış oldu.

Bahçetepe İstanbul yüzde 100 kazandırdı

Satışa çıkan her projelerinin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Makro-Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, “Bu başarının en büyük nedeni projelerimizi ortaya çıkarırken insan merkezli düşünmemiz, her bütçeye uygun farklı seçenekler sunmamız ve en erken teslim yapmamızdır” dedi. Bahçetepe İstanbul projesini 14 ay erken teslim edeceklerini belirten Uyan, Bahçetepe İstanbul projesinin daha yapım aşamasındayken yüzde 100 kazandırdığına dikkat çekti.

seyransehir_0016 (1125 x 1125)Eylülde yeni projeye çıkıyor

Eylül ayının ortasında yeni bir projeye çıkacaklarının müjdesini veren Uyan, “Son altı ayda seçim gündemi nedeniyle piyasada işler durgundu. Ama Makro-Akyapı olarak biz bundan hiçbir şekilde etkilenmedik. İyi satışlar yaptık ve kaliteli işler ortaya koyduk. Eylül ayında satış rekorları kıracağımız yeni bir projeye başlıyoruz. Konut alıcısı için büyük fırsatlar barındıran projemiz uygun fiyatlarıyla da iddialı olacak” açıklamasında bulundu. Ercan Uyan, yeni projeyle de hem adet hem de hasılat şampiyonluğu beklediklerini belirtti.

Seyran Şehir Hakkında

Makro-Akyapı Ortak Girişimi’nin, Emlak Konut GYO güvencesinde mayıs ayında satışa çıkardığı Seyran Şehir projesi, Başakşehir’e bağlı Kayaşehir’de inşa ediliyor. 23 bin 170 metrekare arazi üzerinde yükselen Seyran Şehir’de, 220 konut ve 63 dükkân bulunuyor. Projede, 2+1’den 5+1’e uzanan geniş daire seçeneği sunuluyor. 

Translate »