Home ETKİNLİKLER Fuarlar MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde 1.000 takım tezgahı satıldı...

Makine Sektörünün Dev Buluşması TÜYAP’ta devam ediyor

Takım Tezgâhları Sanayici ve İşadamları Derneğ i (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliğiyle TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, makine sektörünün Avrasya’daki en büyük buluMAKTEKşması MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde 1.000 takım tezgahı satıldı, 250 bin TL’lik ciroya ulaşıldı. Sektör temsilcilerinin yanı sıra akademik dünyanın da yoğun ilgi gösterdiği fuar, sunduğu fırsatlarla katılımcı firmaların yüzünü güldürdü.

Türkiye’nin stratejik sektörleri olan “makine” ve “takım tezgahları”nı temsil eden iki büyük meslek örgütü TİAD ve MİB’in, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği, makine sektörünün enIlhan Ersozlu büyük buluşması MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde 1.000 takım tezgahı satılırken, 250.000 TL’lik iş hacmine ulaşıldı. Fuardaki satış hacminin, fuarın son günü olan 19 Ekim Pazar gününe kadar artarak devam etmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili bilgi veren TÜYAP Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ersözlü, “Avrasya bölgesindeki en önemli üreticileri buluşturan MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı, ilk iki gününde beklentimizin de üzerinde bir ilgi gördü. Gerek ziyaretçiler gerek katılımcılar bu verimli iş ortamından büyük memnuniyet duyuyor. Fuarın ilk iki gününde 1.000 takım tezgahı satılırken, 250 bin TL’lik ciroya ulaşıldı. Yoğun ziyaretçi trafiği, fuarın iş sonuçlarını da olumlu etkiliyor. Bu iş hacminin, fuarın devam eden günlerinde çok daha büyük rakamlara ulaşmasını bekliyor ve MAKTEK Avrasya Fuarı’nın, TÜYAP uzmanlığı ile çok önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz.” dedi.

 

Translate »