Home Haberler MARDAV, RAVABER VE STOPER FİRMALARI, RAVAGO BİNA ÇÖZÜMLERİ MARKASI ALTINDA BİRLEŞTİ…

İnşaat sektörünün tecrübeli markası Mardav Yalıtım, ülkemizin ve bulunduğu coğrafyanın en büyük taşyünü üreticisi olan Ravaber Yapı ve Bitümlü su yalıtım membranı üretiminin önde gelen markası Stoper Yapı…

Bu 3 büyük şirket artık Ravago Grubu’nun İnşaat ve Yalıtım sektöründe, üretim, satış ve dağıtım hizmetleri sunan iş kolu “RAVAGO BİNA ÇÖZÜMLERİ” adı ile sektöre hizmet verecektir. 

 

Ravago Bina Çözümleri’ lansman toplantısının mottosu olan  “Hızlı – Verimli – Güvenli” ile Grup ilerleyen süreçlerde, günümüz koşullarının da gerekliliği olan,   daha hızlı performans, kazançlı, verimli ve güvenli ticaret anlayışı ile sektördeki yoluna devam edecektir.

 

Bu büyük dönüşümü Ravago Grup,  8-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya Sueno Deluxe Hotel’de yerli – yabancı müşterileri, tedarikçileri ve  iş ortaklarının katılımıyla coşkulu bir lansman organizasyonu ile paylaştı.

 

Toplantıda yeni dönem stratejilerini misafirleri ile paylaşan Ravago Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Onur  ve Ravago Bina Çözümleri Ticari Direktörü Alper Doğruer’in yanısıra, Prof.Dr.Özgür Demirtaş Türkiye ve Dünya Ekonomisi’ni anlatan sunumuyla misafirlerin büyük beğenisini kazandı.

 

Organizasyonun 2.günü tedarikçi sunumları ve ürün eğitimleriyle devam ederken, toplantı sonrasında tüm misafirlerimizin katılımıyla motivasyon aktiviteleri düzenlendi. Gala Gecesi’nde 2018 Yılı Ciro Ödülleri sahiplerini buldu ve keyifli bir Betül Demir konseriyle gece sona erdi.

 

Translate »