Home Haberler MŞY Cephe Sistemleri 2015’e Yatırımları Büyüterek Giriyor

YENİMŞY Cephe Sistemleri, %100 yerli Scroll, Mr. Aluwindoor ve Alurose markaları ile sektördeki marka bilinirliğini artırarak global pazarda adından söz ettirmek hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Alüminyum piyasasındaki 17 yıllık bilgi birikimini, engin deneyimleri ile pekiştiren MŞY yönetimi, 2009 yılında müşterilerine kaliteli hizmet ve komple çözümler sunmak üzere, MŞY Cephe Sistemleri yeni markaları Scroll, Mr. Aluwindoor ve Alurose ile farklı müşteri kesimine hizmet vermeye devam etmektedirEkran Alıntısıdc.

Scroll, otomatik kapı sistemleri tüm elektronik ve mekanik aksamlarını yerli üretim yaparak kalitesini Avrupa standartlarına çekmeyi amaçlamıştır. Alurose, dairesel, eğrisel ve döner kapıları %100 yerli olarak üretip müşterilere sunmayı ilk hedef olarak görmektedir. Mr. Aluwindoor, alüminyum pencere kapı sistemleri “gelecek kapınızda” sloganı ile müşterilerinin tercih noktası olmaktadır.

Alüminyum sektöründe sürekli gelişmeyi ve kalıcı olmayı hedefleyen MŞY, kalite sistem ve çevre koruma çalışmalarıyla, ayrıca almış olduğu TSE, ISO 9001:2000, CE kalite belgeleriyle bu amaca ulaşmış olmanın ötesinde, dünya çapında itibar gören ticari marka olma gayreti içerisindedir.

Ürün portföyümüzde bulunan 300 adetin üstünde kalıp, başta 6000 serisinde bulunan alaşımlı alüminyumun ekstrüzyon, ısıl, eloksal ya da boya ve paketleme işlemlerinin yanı sıra kalifiye personelimiz ile sonuç odaklı çözüm sağlanmaktadır.

2015 yılı hedefleri arasında, İstanbul’dan sonra Ankara ve İzmir’deki ofis ve showroomlarını kurarak bu bölgedeki sektör temsilcilerine demonte, montaj ve parça tedariği sunmayı amaçlamaktadır.Ekran Alıntısı

 

MȘY Wall Systems Enters 2015 by Increasing Investments MȘY Wall Systems continue their works with the goal of made a name in the global market by  increasing the brand awareness in the industry with their brands of Scroll, Mr. Aluwindoor and Alurose, 100% made in Turkey.

Translate »