Home Haberler ODE YALITIM YÖNETİM KURULU BAŞKANI ORHAN TURAN:

EN BÜYÜK YATIRIMI İNSAN KAYNAĞIMIZA YAPIYORUZ”

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, şirketin yıllık performansının değerlendirildiği ve yeni dönem stratejisinin çalışanlara aktarıldığı ‘Paylaşım Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Pandemi koşulları ve artan maliyetlere rağmen 2021 yılında yeni üretim tesisinden yenilebilir enerji alanına kadar büyük yatırımların temellerini attıklarını söyleyen ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Ancak bizim en büyük yatırımımız her zaman insan kaynağımıza oldu. Bu nedenle, yeni dönem mottomuzu da çalışanlarımızdan aldığımız ilhamla ‘ODE Seninle Güçlü’ olarak belirledik” dedi.

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan ODE Yalıtım, her yılın ilk çeyreğinde düzenlediği ‘Paylaşım Toplantısı’ ileşirketin bir önceki yılki performansını ve yeni dönem stratejilerini çalışanları ile paylaşıyor.Pandemi koşulları nedeniyle, bu yıl da çevrim içi olarak düzenlenen toplantıya, ODE Yalıtım’ınİstanbul, Eskişehir ve Çorlu’daki çalışanları katıldı.

“İnsan kaynakları alanında ezberleri bozuyoruz”

2022 yılı mottolarını ‘ODE Seninle Güçlü’ olarak belirlediklerini açıklayan Turan sözlerini şöyle sürdürdü; “Büyüme stratejimiz doğrultusunda önümüzdeki dönemde de yeni üretim tesisine, yenilenebilir enerjiye, Ar-Ge’ye, dijitalleşmeye yönelik yatırımlarımıza devam edecek, ihracattakiatılımımızı sürdüreceğiz. Ancak geçmişte olduğu gibi 2022 ve sonraki yıllarda da en büyük yatırımımız insan kaynağımıza olacak. Çünkü, biz ODE’nin başarı hikayesinin arkasında yatan enbüyük gücün insan kaynağımız olduğunu biliyoruz. Bu alandaki deneyimi iyileştirmek,çalışanlarımızın mutluluğunu, bağlılığını artırmak üzere klasik insan kaynakları bakış açısından çıkarak çalışan deneyimine odaklanıyor, yenilikçi ve ezber bozan yaklaşımlar geliştiriyoruz. Öyle ki bu yıl ki mottomuz çalışanlarımızdan aldığımız ilham ve birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde belirledik. Yöneticilerimiz, uzmanlarımız ve tüm çalışanlarımızın fikrini aldığımız son derece paylaşımcı, yalın ve şeffaf bir süreç yürütüyoruz.”,

Yüzde 60’ın üzerinde büyüme hedefliyoruz”

2021 yılını yüzde 60’ın üzerinde büyümeyle kapattıklarını, bu yıl da en az bu oranda büyüme hedeflediklerini ifade eden Turan, “Kısa bir süre önce açıkladığımız üç yıllık stratejik planımız çerçevesinde ilerleyerek çalışanlarımızla birlikte büyümeye, yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yöneticiler ODE’nin yeni stratejilerini anlattı

Turan’ın ardından söz alan ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney, Satış vePazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Kemal Direk, Teknik Genel Müdür Yardımcısı Tarık Uslu ve Su Yalıtım Koordinatörü Metin Demir 2021 yılındaki çalışmaları özetlerken, yeni dönem planlamaları hakkında bilgi verdi. Toplantının kapanışında ise, ODE Yalıtım’da 5, 10, 20 ve 25 yıl çalışanlara Kıdem Ödülleri takdim edildi.

Translate »