Home Haberler Onlar Cam Kriz Dinlemiyor, Yatırıma Devam Ediyor

Trabzon ve çevre illerde hizmet veren Onlar Cam, kriz dinlemeyip yatırıma devam ediyor ve yatırım mallarını çok uygun fiyata alarak, krizi fırsata çevirmeyi başarıyor. Bu bağlamda hem CMS Jumbo kesim makinesi alan hem de www.herofis.com cam üretim programı ile gelişmiş bir alt yapı kuran Onlar Cam, Trabzon ve çevresindeki pencere ve cephe üreticilerinin siparişlerini en hızlı şekilde temin edebilecek alt yapıyı oluşturdu.

Yönetim kurulu başkanı Ali Birinci, yeni yatırımları ile hem hesaplı hem de zamanında teslim yaparak, müşteri memnuniyetini arttırmayı hedeflediklerini belirtti. Bunun için hem makine parkuru hem de yazılım sistemlerinde en gelişmiş teknolojileri tercih ettiklerini belirtti.

Şirket ortaklarından Fikri Ergenç ise, www.herofis.com ile hem anlık olarak sipariş ve müşteri entegrasyonunun sağlandığını, hem de müşterilerinin sisteme girerek kendi cari hesaplarını gördüğünü, böylece hem telefon trafiğinin hem de gereksiz streslerin azaldığını belirtti.

Önümüzdeki dönemde yatırımlarına aralıksız devam edeceklerini belirten Yön.Kurulu Başkan Yardımcısı Koray Kukul, kriz dönemlerinin yatırım için fırsat oluşturduğunu ve piyasa fiyatının altına yatırım mallarını temin edebildiklerini belirterek, meslektaşlarına da öz kaynaklarıyla yatırım yapmaktan çekinmemeleri gerektiğini hatırlattı.

 

Translate »