Home Haberler Özçelik Makine, Ege Bölgesi’nde Çetinmak ile Büyüyecek

Alüminyum, PVC, Ahşap ve Demir İşleme Makineleri konusunda sektörde 36 yılı geride bırakan Özçelik Makine, Ege Bölge bayiliği için Çetinmak Makine San. Tic. Ltd. Şti. ilMehmet Tekin, Muammer Çetinoluk, Volkan Biçer ve Cüneyt Altunsoye güçlerini birleştirme kararı aldı.

5 kıtaya yaptığı ihracatı, geniş ürün gamı ve müşteri memnuniyeti esasıyla hizmet veren Özçelik Makine, Bölge Bayiliği yapılanmasına ilk olarak Ege Bölgesi ile başladı.

İzmir merkezli Çetinmak Makine ile yıllardır süregelen işbirliğine yeni bir kavram getiren Özçelik Makine, sektördeki gücü ve tecrübesini Çetinmak Makina ile birleştirerek geleceğe önemli bir yatırım yapıyor.

Özçelik Satış ve Pazarlama Sorumlusu Volkan Biçer, Çetinmak ile gerçekleştirdikleri işbirliğiyle bölgedeki ağırlıklarını artırmayı hedeflediklerini Çetinmak firmasının tecrübesi sayesinde Özçelik kalitesi ile tüm Emuammer çetinolukge Bölgesi’ni geleceğin teknolojisiyle tanıştıracaklarını belirtti.

İş makineleri sektöründe Türkiye’nin Çin ve Hindistan’dan sonra önemli bir büyüklüğe sahip olduğunu kaydeden Biçer, Özçelik olarak 2020 yılında üretim kapasitelerini 200 bin adete yükseltmeyi hedeflerini kaydetti.

Çetinmak Makine Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çetinoluk, Özçelik bölge bayisi olmalarının ardından yeni bir ivme yakaladıklarını ve bu ivmeyle daha büyük katma değer sağlamak için yola devam ettiklerini ifade etti.

Ege’nin Önemli Şirketleri Arasında

Makine satışı konusunda 32 yılı geride bırakan ve sadece Ege Bölgesi’nde değil tüm Türkiye’de tanınan Çetinmak Makina, makine satışı, satış sonrası hizmetleri ve aksesuar satışıyla, sektörün en önemli şirketlerinden biri olma özelliğini bünyesinde barındırıyor.

Özçelik Makine’nin bayisi olarak 2015 yılında en yüksek büyümeyi kaydeden Çetinmak Makina, 50 kişilik profesyonel kadrosu, 5 bin volkan biçermetrekare showroomu ve Ege Bölgesi dışında Ankara şubesi ile de hem yurtiçi ve hem yurtdışında ciddi başarılara imza atıyor.

Sektörün iki büyük şirketini bir araya getiren bu işbirliği sayesinde Ege Bölgesi’nin sektör özelinde pazar payının artması ve müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması hedefleniyor.

Özçelik, Dünya Markası Olma Yolunda

Alüminyum, PVC, Ahşap ve Demir İşleme Makineleri konusunda sektörde 36 yılı geride bırakan Özçelik Makine, gerçekleştirdiği yatırımlarla sektördeki büyümesini sürdürüyor.

1980 yılında 25 metrekare atölye ile yola çıkan Özçelik Makine, bugün 16 bin metrekare tam entegre üretim tesisi, 70 farklı makine ile yıllık 40 bin adet üretim kapasitesine sahip.

5 kıtada 90’dan fazla ülkeye ihracat yapan Özçelik Makine, bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

 

ozcelik_makina_sanayi_ve_tic_ltd_sti_-300x200

Translate »