Home Haberler Özel projelerin tercihi AS-EL Mimari Sistemleri lider projelere imza atıyor

AS-EL Mimari Sistemleri; alüminyum, aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege Bölgesi’nde lider projelere imza atıyor

Çözüm ortaklarına sağladığı alüminyum cephe sistemleri, ısı yalıtımlı alüminyum doğrama profilleri, hareketli cephe güneş kırıcılar, kayar panjur sistemleri, dış cephe kompozit kaplamalar, küpeşte ve korkuluklar, ahşap görünümlü pergola ve kaplamalar, otomatik panjurlar ile kendi sektöründe lider olan AS-EL Mimari Sistemler, projeye uygun yapı sistemleri konusunda uzman bir kadro ile projelendirme hizmeti sunuyor. Malzeme tedariği ile sınırlı kalmayarak projenin uygulanması sırasında da teknik destek veren AS-EL kendi sektöründe bir yıldız. Yapı fuarlarını da yakından takip ederek sektördeki yenilik ve gelişmeleri izleyen AS-EL Mimari Sistemler, bu yıl da İzmir Uluslararası Fuarı’nda gözalıcı ve yenilikçi çözümler sunan standında sergilediği ürünler ile profesyonel katılımcı ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Ziyaretçi akınına uğrayan fuarın sayılı firmalarından olan AS-EL Mimari Sistemler Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Bayır, fuar süresince yeni alüminyum ısı yalıtım sistemli doğramalar, kompozit paneller ile 3 boyutlu dış cephe kaplamalarını profesyonel katılımcı ve ziyaretçiler ile buluşturduklarını söyledi. Standta en çok yeni geliştirilen yanmaz kompozit dış cephe kaplama malzemeleri ile yeni ürün olan ısı yalıtımlı ST91 ile gizli kanat pencere sistemi olan VT70’in ilgi gördüğünü belirten Tacettin Bayır, sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek çözüm ortaklarıyla buluşturmakta öncü olduklarını söyledi.

PAZARLAMA AĞI KURDUK 

Saray alüminyumun 23 senedir Ege Bölge distribütörü olan AS-EL mimari sistemler; sattığı ürünleri verdiği teknik destek ile denetleyerek kaliteli hizmet anlayışını korumayı ilke ediniyor. AS-EL mimari sistemler Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Bayır, “1994 yılında tüm Ege Bölgesi’ne uygulama yapan firmalara toptan satış ve pazarlama ağı kurduk ve AS-EL’i bugüne kadar başarı ile getirdik. Çanakkale’den Afyon’a, Denizli’den Bodrum Fethiye ve Muğla’ya bir çok ile hizmet veriyoruz. AS-EL olarak, bünyemizde yer alan mimarlar, Ar-Ge uzmanları, satış pazarlama, dağıtım departmanı personelimiz ile toplam 41 çalışanımız var. Yurt dışı fuarlarına katılarak kendi sektöründeki teknolojik gelişmeleri de yakından takip ediyoruz. İzmir’de yapılacak 16 gökdelen var. Şu an proje aşamasındalar ve bunlardan bazılarında AS-EL Mimari Sistemler imzası olsun istiyorum. Bununla ilgili temaslarımızda sürüyor” şeklinde konuştu.

Translate »