Home Haberler PAGDER ENERJİ VERİMLİLİĞİ SEMİNERİNDE AÇIKLIK GETİRDİ!

ENERJİ MALİYETLERİ DOĞRU YÖNETİMLE YÜZDE 30’LARA HATTA 50’LERE VARAN ORANLARDA AZALTILABİLİYOR!

  •   DR_ROBIN_KENT  Enerji verimliliği konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından Dr. Robin Kent’in katıldığı Plastik Sanayinde Enerji Verimliliği Semineri, PAGDER’in organizasyonu ile CVK Park Bosphorus Otel’de yapıldı.
  •       Seminerde konuşma yapan PAGDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Semerci, yüksek enerji maliyetlerinin plastik sektörünü zor durumda bıraktığını, rekabetçiliğini engellediğini belirterek, “Yapılan araştırmalar doğru enerji yönetimi ile faturaların yüzde 30, hatta yüzde 50’lere varan yüksek oranlarda azaltılabileceğini gösteriyor. Bu doğrultudaki uygulama ve deneyimleri paylaştığımız seminPAGDER_ENERJI_VERIMLILIGI_SEMINERIerimiz, sanayicilerimiz için yol-yöntem gösterme açısından önemli katkılar sağladı” dedi.
  •       “Enerji yönetimi, kaynak yönetimi ile aynıdır. Onu yöne
    temezseniz o sizi yönetir” diy
    en Dr. Robin Kent ise, enerji yönetiminin maliyetleri düşürmek ve rekabet gücünü artırmak için yapılabilecek en kolay eylemlerden biri olduğunu belirtti, “Plastik imalat endüstrisinde, enerji maliyetleri kontrol edilebilir. Çoğu imalatçı basit yönetim, bakım ve yatırım eylemleri yoluyla enerji kullanımını en az yüzde 30’a kadar azaltabilir” dedi.
        Logo Son
Translate »