Home Haberler Pakpen Pencere Fuarı’nda Ses ve Isı Yalıtımlı Ürünleriyle İlgi Çekti

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 11–14 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 

Dünya standartlarına uygun üretim tesisleri ile yapı sektöründe ilklerin öncüsü Pakpen, bu yıl 16’cısı gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen pencere modelleri, kepenk ve panjur sistemlerini, PakDoor dekoratif dış kapı ve iç kompozit kapı sistemleri sergilendi. Yerli ve yabancı katılımcıların ilgi odağı olan Pakpen standında ürünler hem tasarımlarıyla hem de sunduğu faydalarla dikkat topladı. pakpen-stand2

Sektörde dünyanın en büyük ikinci fuarı olan İstanbul Pencere Fuarı’na katılmaktan memnun olduklarını belirten Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, “İstanbul Pencere Fuarı’na ilk yılından beri katılıyoruz. Uluslararası ve yerli katılımcıların bir araya gelerek sinerji oluşturdukları çok önemli bir ticari platform. Uluslararası çapta yapılan ziyaretler hedef pazarlarımızdaki profesyonellerle bir araya gelmemizi ve çok sayıda yeni ve nitelikli işbirliğinin doğmasını sağlıyor. Fuarda yüzde 40’a varan ses ve ısı yalıtım özelliklerine sahip, kaliteli malzemeler ile şık tasarımları birleştiren ürünlerimizi özellikle hedef pazarlara birebir tanıtma fırsatı yakalıyoruz” dedi.

Pakpen ile enerjide yüzde 40 tasarruf

Pakpen, İstanbul Pencere 2014 Fuarı’nda 6 farklı pencere serisi ile yer aldı. Pakpen’in her binaya ve mevsime uygun, gürültüyü, soğuğu ve sıcağı dışarıda tutan pencereleri; ısı yalıtımı özellikleri ile yüzde 40’a varan tasarruf sağlaması, renklerinin yıllarca solmaması ve kolayca temizlenmesi özellikleriyle beğeni topladı. AB normlarında CE belgeli olarak üretilen Pakpen ürünleri, 22 yıldır dünyanın dört bir yanında ve Türkiye’nin bütün şehirlerinde tercih ediliyor.

PakDoor’da kalite ve şıklık bir arada

Fuardaki standında PakDoor markası altında üretilen 18 farklı dış ve 9 farklı iç mekan kapı modelini de sergileyen Pakpen’in, kompozit kapı modellerinin cam uygulamalı versiyonları da fuarda katılımcıların dikkatini çekti. Pakdoor iç kompozit kapılar su ve neme karşı dayanıklılık, ses ve ısı yalıtımı özellikleriyle fark yaratıyor. Aynı zamanda doğayı ve çevreyi koruma adına kullanılan hammadde ve yardımcı malzemeler, darbeye, çizilmeye, kırılmaya karşı dayanıklılık, hızlı ve kolay montaj özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

untitled-1_89

Translate »