Home Haberler PENCERE, CAM VE KAPI SEKTÖRLERİNİN GELİŞİMİNE KATKI SUNMANIN GURUNU YAŞIYORUZ

Sektörün Türkiye ve Avrasya’daki en büyük ihtisas fuarları olan  ‘’İstanbul Pencere, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı’’ 11-14 Mart 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul’da ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. Satışlarının büyük bölümünü tamamlamış olan fuarlar sektörün önde gelen yerli – yabancı firma ve firma temsilciliklerinin yoğun katılımı ile gerçekleşecek. Etkin pazarlama fa10aliyetlerimiz neticesinde fuarlarımız, yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar paylarını arttırmak isteyen katılımcılarımıza ürünlerini sergilemeleri için en uygun ortamı sunacak ve onları doğru alıcılarla buluşturacaktır. Sektör profesyonelleri, sektörel STK’lar, kamu kuruluşları, medya ve eğitim kurumlarından oluşan tüm ilgilileri kapsayacak şekilde hazırlanan fuar tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin sonuna yaklaştığımız bu dönemde dünyanın dört bir yanından özel davet ve alım heyeti çalışmalarımıza hız veriyoruz.

Çevre ülkelerde faaliyet gösteren Tüyap yurtdışı ofisleri ve tüm dünyaya yayılmış küresel temsilcilik ağı aracılığıyla özellikle Avrasya coğrafyasında çok etkili tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Sektöre hakim ekiplerimiz katılımcılarımızı hedef müşterilerle buluşturmak için bulundukları ülkelerde alım heyeti çalışmalarını aralıksız sürdürmektedirler. Bunun yanı sıra ilgili sektörel dernekler, yayınlar ve online portallar üzerinden hedef ziyaretçi kitlesine ulaşılarak fuar davetlerimiz gerçekleştirilmektedir. Yurtiçinde sanayi ve ticaret odaları ile işbirliği yapılarak fuar dönemi için alım heyetleri oluşturulmaktadır. Tüm Anadolu’yu karış karış gezerek katılımcı firmalarımızın yurtiçinden doğru alıcılarla buluşması için önemli temaslarda bulunduk. Tüm yıl boyunca sürdürdüğümüz, kitle iletişim araçları üzerinden tanıtım çalışmalarımız, artarak fuar açılış gününe kadar gerçekleştirilmeye devam edecektir.

EŞSİZ KÜRESEL FIRSATLAR

Geçtiğimiz yıl 24 ülkeden 679 katılımcı firma ve firma temsilciliğinin yer aldığı fuarlar 99 ülkeden profesyonel ziyaretçi çekmeyi başardı. Amerika’dan Japonya’ya, Yeni Zelanda’dan Brezilya’ya, Özbekistan’dan Senegal’e dünyanın herKPC 1 köşesinden profesyoneller için çekim merkezi olan fuarlar küresel pazardan pay almak ve rekabette öne çıkmak isteyen firmalar için bulunmaz fırsatlar sunmaktadır.

Ayrıca İstanbul Pencere, İstanbul Cam, İstanbul Kapı Fuarları, dünyanın lider fuarcılık şirketi Reed Exhibition ile gerçekleşen Reed Tüyap Fuarcılık Anonim Şirketi ortaklığı bünyesine geçmiştir. Bu gelişmeyle Reed Grubunun uluslararası arenadaki uzmanlığı ve Tüyap’ın bölgedeki gücü ve deneyimiyle katılımcı ve ziyaretçilerine çok farklı  fırsatlar  sunacak, onların yeni pazarlarda etkili roller almalarına imkân sağlayacaktır.

 

İSTANBUL PENCERE 2015 FUARINDA  ‘’ALÜMİNYUM ÖZEL BÖLÜMÜ‘’

Alüminyum endüstrisinin de vitrini olmaya devam eden İstanbul Pencere Fuarı kapsamındaki özel bölüm; alüminyum sektörü için hazırlanan yeni salonunda sektörünün önde gelen alüminyum profil, kompozit, küpeşte, pencere sistemleri, alüminyum aksesuar ve alüminyum işleme teknolojileri firmalarını ağırlayacak.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İstanbul Pencere 2015, İstanbul Cam 2015 ve İstanbul Kapı 2015 Fuarları 11-13 Mart Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 10:00–19:00, 14 Mart Cumartesi günü 10:00–18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir. Fuarlar hakkında detaylı bilgi ve online davetiye için www.istanbulpencerefuari.com, www.kapifuaristanbul.com, www.camfuaristanbul.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Translate »