Home Haberler Pensan Sineklik Firma Yetkilisi Birol Günaydın İle Röportaj…

Piyasaya sunduğunuz ürünler hakkında bilgi verir misiniz?

Pileli sineklik haricinde, piyasaya sunduğumuz başka ürünlerimiz de var. Bunlardan en önemlisi; kendinden menteşeli 17 x 25 sineklik, köşe takozu,  içe açılır sineklik kasa, köşe aparatı,  17 x 42 kapı köşe takozu, sineklik kapı tutma kolu seçeneklerimizdir. Bazı sineklik sistemleri için, aparat ve aksesuar eksiklikleri bulunduğundan, başka yerler için üretilmiş parçaları, sineklik sistemlerine uydurularak kullanım gerçekleştirilmekteydi.

Örneğin; kapı sineklik sistemlerinde kullanmak üzere olan kol olmadığından sineklik için olmayan aksesuarlardan uygulanıyordu. Pensan Sineklik olarak, biz aynı zamanda uygulama firması olduğumuzdan, sineklik piyasasının bütün eksiklerini tamamlamak üzere, çalışmalar gerçekleştirip ve bunlara uygun çözümler getirerek, piyasanın hizmetine sunuyoruz.

Ürünlerinizin kalite, yaygınlık, dağıtım ve fiyat olarak rakiplerinize göre konumunu açıklar mısınız?

Piyasaya sunduğumuz bu ürünlerin başında gelen plise sinekliği çok uygun fiyatta piyasaya sunduk. Winworld Dergisi sayesinde de, Türkiye’nin dört bir yerinde bayiliklerimiz oluştu. Bu konuda, derginize ve çalışanlarına çok  teşekkür ederim.

Ayrıca, pileli sinekliği uygun fiyatlardan bayilerimize veriyoruz ancak kaliteden asla taviz vermeden, ucuz ürünlere yönelmeden, kalın ve kaliteli profil kullanarak, İstanbul içi Avrupa Yakası’na elden teslim ediyoruz. Siparişten itibaren, 3 gün içerisinde de malımızı teslim etmeye gayret gösteriyoruz. Pensan ayrıcalığı olarak, hem malımızı ucuza veriyor, hem de zamanında teslimat yapıyoruz. Bizimle çalışan ise, bu ayrıcalıktan sonuna kadar yararlanıyor.

Ürün gamınıza ne sıklıkta yeni ürünler ekliyorsunuz ve piyasaya sunarken, model seçimi ve tanıtım medyası seçimini nasıl yapıyorsunuz?

Ürünlerimizi tanıtmakta 3 yol izliyoruz. 1.si sektör dergisi olan ve ayrıca çalışmaktan son derece memnun kaldığım Winworld Dergisi,  2.si internet, 3.sü ise, çok önem verdiğim müşteri memnuniyetidir.

Bizimle çalışmaktan memnun kalan müşterilerimizin önerileri ve iyi niyetleri, hem bize mutluluk katıyor, hem de sayelerinde birçok yeni müşteri ediniyoruz. Bu konuda onlara da teşekkür ediyorum.

Plise sineklik ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Hangi sineklik çeşidi daha çok tercih edilmektedir?

Plise sineklik, Türkiye piyasasına  dört sene önce girdi ve kalıcı olduğunu bazı eksiklerine rağmen  ispat etti.  Ayrıca, stor sineklik modelinin de neredeyse sonunu getirdi. Hiç bir bayi, zorunlu kalmadıkça, stor sineklik satmak istemiyor.

Çünkü, elinde pileli gibi son derece düzgün çalışan, son derece sık görünen, her çeşit rengi bulunan ve montajı da çok kolay olan bir model  bulunuyor. Üstelik fiyatı da, stor sineklikten daha ucuz.

Eksikleri imalat aşamasında bulunurken, ihmal edilmesinden ya da bilinmediğinden kaynaklı olarak ‘bundan bir şey olmaz’ ya da ‘bu da böyle olsun’ düşüncesi ile gerçekleştiriliyor. Hâlbuki çok hassas bir ürün olmasından dolayı çok dikkat edilmesi gerekir. Bunun için, imalat sonrası kalite kontrolüne ve personel eğitimine çok önem vermeliyiz. Ustanın profili, tülü yarım cm eksik ya da fazla kesmesi ve zımbalanacak telin eksik atılması, büyük sorunlara yol açıyor. Bu nedenle, imalat ve usta iyiyse, bütün problemler ortadan kalkıyor.

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz mesajlarınız nelerdir?

Okuyucularınız, aynı zamanda bizim bayilerimizi de kapsadığı için, kendilerine selamlarımı iletiyorum. Sizin güzel derginiz üzerinden bizden uzak kalmasınlar. İlla sipariş vermeleri gerekmiyor. Kışında hem tanışmak, hem de muhabbet etmek üzere, sıcak bir Rize çayımızdan içmeleri için bekliyoruz. Güzel bir sohbet edebilme fırsatı sunarken, firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve ziyaret için Winworld Dergisi’ne sonsuz teşekkür ediyorum.

 

Pensan Swatter Competent Birol Gunaydin

In our interview with Pensan Swatter Competent Birol Gunaydin, he stated that their company works on the things lacking in the sector and find solutions, putting them into service to the market. He also indicated that their products have low costs and they provide delivery on time.

 

 

 

 

 

 

 

 

orta_logo

 

Translate »