Home Haberler Philips’ten Bir İlk: Tak Çalıştır LED Lamba InstantFit

Elektronik balast ile çalışan aydınlatmalar için geliştirilmiş ilk LED çözümü olan InstantFit, kutudan çıktığı haliyle çalışarak en kolay kullanımı garantiliyor. Aydınlatmada dünya lideri Philips, MASTER LEDtube Value InstantFit ile eski model floresan aydınlatmayı kablolara boğulmadan, birkaç dakikada değiştirmeye imkân tanıyor.  Floresan aydınlatmada kullanılan HF armatürleri ve sürücüleriyle uyumlu olarak tasarlanan InstanFit, her armatür ile değiştirilebiliyor, floresan ile aydınlanan yerlere kolaylıkla  LED kalitesini getiriyor.

Philips’in LED entegrasyonuyla ilgili etkileyici ürünlerinin en yenilerinden biri olan InstantFit, takıldığı andan itibaren yüzde 50’ye kadar enerji tasarrufu sağlayabiliyor. Ayrıca bu lamba, 40 bin saate kadar oldukça uzun ve güvenilir kullanım ömrüne sahip. CE sertifikalı olan, yeni tasarımı ve uzun kullanım ömrü sayesinde değişim aralığını uzatan InstantFit, aynı zamanda  çok az bakım gerektiriyor. Sürücü değiştirme derdine son veren ve kablolama gerektirmeyen bu inovatif ürün  kurulum maliyetlerini de azaltıyor.

Yer altı metro sistemleri ve dondurulmuş gıda depolama alanları gibi zorlu ve güvenliğin öncelikli olduğu ortamlarda gerçekleştirdiği LEDtube projeleri ile tanınan Philips, değişkenlik gösteren müşteri gereksinimlerini karşılamak üzere farklı LEDtube ürünleri sunuyor.

 

Translate »