Home Haberler PLASFED Ailesi Büyüyor… ZÜCDER DE PLASFED’E KATILMA KARARI ALDI

2014 plastik sektörü için sektörel örgütlenme yılı: Türkiye Plastik Sektörünün 8 önemli derneği PLASFED çatısı altında!

Sektörümüzün Değerli Temsilcileri,
PLASFED ailesinin sürekli büyüdüğünü duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sektörümüzde faaliyet gösteren saygın sivil toplum örgütlerinden Züccaciyeciler Derneği – ZÜCDER de Federasyonumuza katılma kararı aldı. Böylece kurucu 5 derneğimizin ardından kuruluş çalışmaları süren Güneydoğu Anadolu Plastik Sanayicileri Derneği ve ZÜCDER’in de katılımıyla üye kuruluş sayımız 8’e yükselmiş oluyor.
“Birlikte ve daha güçlü” sloganıyla çalışmalarını yürüten ve plastik sektörünün üst örgütü olarak sektörün gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Federasyonumuz, önemi günden güne artan kompozit teknolojilerle faaliyet gösteren işletmeleri de kavrayarak, temsil ve bilgi yeteneklerini daha da güçlendirecek.
PLASFED, gelecekte de sektörümüzün saygın ve önde gelen sivil toplum örgütlerinin katılımıyla, halen yürüttüğü güçlü temsil, karar alıcılar nezdinde etkili olma ve sektör savunuculuğuna yönelik faaliyetlerini daha da geliştirme imkanına kavuşmuş olacak.
PLASFED olarak, Züccaciyeciler Derneği – ZÜCDER’e “Ailemize bir kez daha hoş geldiniz” diyoruz. Birlikte çalışmaktan, sektör sorunlarımızın çözümü için yapıcı adımlar atıp, projeleri hayata geçirmekten mutluluk duyacağımızı vurguluyoruz.

Translate »