Home Haberler Red Dot: Best of the Best ve iF Product Design Gold ödülleri...

Ürünlerini tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, 2014 yılında “Endüstri” dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014’te ödülleri topladı. Kırıcı Delici Ailesi ve Lazermetreleri ile “endüstri” dalında Uluslararası Jüri iF Product Design Gold ve Red Dot: Best of the Best ödüllerini alan Hilti, her yıl ortalama 30 ürün lansmanı yapıyor ve satışlarının yüzde 30’unu yeni ürünlerinden sağlıyor. Hilti, geliştirdiği teknolojiyi ve ürünlerindeki başarısını, dünya çapında her gün gerçekleştirdiği 200 bin müşteri ziyaretine borçlu.

Titreşimi yüzde 70 azaltan, tozun yüzde 99‘unu emen Hilti Kırıcı Deliciler

Ödüllü Hilti TE 70 / TE 70-D / TE 70-ATC Kırıcı-Delici Ailesi, AVR (Active Vibration Reduction /Aktif Titreşim Azaltma) özelliği ile titreşimi yüzde 70’e varan oranlarda azaltarak çalışanları yoğun titreşime maruz kalma sonucu ortaya çıkabilecek mesleki hastalıklardan koruyor. Çalışma sırasında daha az yoran bu makinalar sayesinde günlük çalışma performansı da artıyor. Şantiyelerde herhangi bir kırıcı ya da delici alet ile çalışılırken ortaya çıkan toz sadece makina ve aksesuarların ömrünü kısaltmakla kalmıyor, kullanıcının da günlük performansını düşürüyor. Hilti TE 70 Kırıcı-Delicilerde bulunan toz toplama sistemleri tozun yüzde 99’a varan oranda emilmesini sağlıyor.

Uç sıkıştığında motoru anında durdurarak iş kazalarına “d1314308939ur” diyen teknoloji

İş kazalarının yüzde 35’inin inşaat sektöründe yaşandığı Türkiye’de hem kırıcı hem de delici özelliğe sahip Hilti TE 70-ATC, Aktif Tork Kontrol (ATC) teknolojisiyle iş kazalarına “dur” diyor. ATC teknolojisi ile ucun sıkışması durumunda motoru duran Hilti TE 70-ATC, böylece gövdesinin kendi ekseni etrafında dönme riskini ortadan kaldırıyor. Saniyeler içerisinde gerçekleşen bu güç kesme teknolojisi sayesinde çalışmaya en güvenli şekilde devam edilebiliyor.

Hem iç hem de dış mekanlarda hayatı kolaylaştıran Lazermetreler Hilti’de

Dış mekanlarda kullanılan Hilti PD-E Lazermetre, iç mekanlar için tasarlanan Hilti PD-I Lazermetre ve iç mekandaki tüm hizalama uygulamaları için tercih edilen PM-4-M Çoklu Çizgi Lazer, 2014 Red Dot Design Award ve iF Product Tasarım ödülleriyle farklarını bir kez daha ortaya koyuyor. Hilti PD-E ve PD-I Lazermetreler; 360 derece açı sensörü, mesafe ölçümünde minimum mesafe kısıtlamasının olmaması, LED ışıklarla referans noktasını görme gibi pek çok özelliği ile kullanım kolaylığı ve güven sağlıyor. Boru, elektrik hattı, elektrik prizleri, kapı ve pencereler gibi pek çok alanda yatay hizalama, dikey hizalama, diklik ve şakül uygulamalarında kullanılan PM-4-M Çoklu Çizgi Lazer mükemmel hassasiyeti ile çalışmayı büyük ölçüde kolaylaştırıyor.

Power Pulse Teknolojisi ile daha hızlı ve net sonuç

Hilti PD-E, PD-I lazermetrelerin ve PM-4M çizgisel lazerin sahip oldukları Power Pulse Teknolojisi, lazer ışınını sürekli olarak değil, saniyede 1.000 adetten fazla lazer atışı şeklinde çıkarıyor. Böylece yüzeyden yansıyan lazer ışını diğer ışık kaynakları ile karışmıyor, daha hızlı ve net sonuçlar elde ediliyor.

 

Red Dot Best of the Best and iF Product Design Gold Awards go to HIlti

Hilti, which keeps the safety and ease of use at the top, won the awards Red Dot Design Award 2014 and iF Product Design Award 2014 in “Industry” branch. Hilti stops industrial accidents, which are at the highest level in Turkey, with its Active Torch Control (ATC), TE 70-ATC, technology.

The Power Pulse Technology, which PD-E, PD-I lasermeters and PM-4M linear laser has, produces more than 1000 laser projection per second. Thus, the laser beams that are reflection from the surface don’t mix with other light sources, so faster results are acquired. Awarded Hilti, prevents occupational diseases, which may occur because of the high levels of vibration, by decreasing the vibration up to 70% with its AVR (Active Vibration Reduction) feature.

 

images

Translate »