Home Haberler Röportajlar Çetinkaya Alüminyum Genel Müdürü Nüvit Çetinkaya

Firmamız henüz çok yeni olduğundan ürün yelpazemizle alakalı ekibimiz çalışmalarına devam etmektedir. Kısa süre içerisinde ürün çeşitliliğiyle sektörde üst sıralara firmamızı taşımayı hedeflemekteyiz.

 

  • Firmanızı ve kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Alüminyum sektörüne 1994 yılında Çuhadaroğlu Holding’te başladım ve yaklaşık 9 sene Alüminyum Profil ve aksesuarları satışı üzerine çalışıp tecrübe kazandıktan sonra 2003 yılında Dinamik Alüminyumu kurup bu tecrübelerimi icra etmeye başladım;14 yıllık Dinamik Alüminyum dönemimde gerek yurtiçi ve gerekse yurtdışında ciddi projelere imza attık ve firmanın geniş bir müşteri portföyüne kavuşmasında önemli rol oynadım, 14 yıllık birlikteliğin ardından Dinamik Alüminyumdaki ortaklıktan ayrılıp 2017 senesinde ÇETİNKAYA Alüminyumu kurdum ve uzun yıllar sektöre katkı sağlayacağıma olan inançla sektörün ihtiyaç duyduğu mevcuda projelerimizle destek vermeye devam edeceğiz.

  • Yeni ürün ya da üretim planlarınız var mı? Varsa açıklar mısınız?

Firmamız henüz çok yeni olduğundan ürün yelpazemizle alakalı ekibimiz çalışmalarına devam etmektedir. Kısa süre içerisinde ürün çeşitliliğiyle sektörde üst sıralara firmamızı taşımayı hedeflemekteyiz.

  • Peki, alüminyum sektörünün geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ülkemizde Alüminyum sektörü her ne kadar hızlı büyüme gösterse de Avrupa ‘ya nazaran bu büyüme ciddi bir ölçek teşkil etmemekte, buradan yola çıkarak sektörün önünde ülkemiz pazarı anlamında ciddi bir büyüme ölçeği olduğunu dile getirmek gerekir

  • Müşteri kitlenizi daha çok kimler oluşturuyor bahseder misiniz?

Üst düzey hizmet veren Alüminyum firmaları, İnşaat ve Proje firmaları, Mimarlık firmaları, Cam Sektöründe hizmet veren firmalar.

  • Son olarak okuyucularımıza bir mesajınız var mı?

Öncelikle şunu belirtmek isterim, işinizdeki her başarının temelinde işinize olan sevgi ve devamında dürüst ve kararlı olmak yatmaktadır. Bu belirttiklerimi ilke edinerek çıktığım yolda genelde başarının peşinden giden değil, başarıyı peşinden sürükleyen olmanın gururuyla sektör içinden ve dışından tüm iş ortaklarımızı selamlıyorum.

 

 

Translate »