Home Haberler Röportajlar Mywin Firma Yetkililerinden  Ebubekir Bekli ile Röportaj…

2014 yılını hem sektörümüz, hem de ülkemizin genel durumu konusunda değerlendirir misiniz?

2014, öncelikle firmamız açısından, başarılı bir seneydi. %20’nin üzerinde bir büyüme sağladık. Sektörde 2013 sonunda, dövizdeki dalgalanmalar dolayısıyla, biraz sıkıntı yaşadık. Fakat, dövizin yerini kısmen de olsa bulması ve hammadde fiyatlarındaki olumlu gelişmeler, yeniden bir hareketlilik sağladı. Bu hareketliliğin, ekonomik istikrar ve olumlu havanın ülkemiz için 2015 de de devam edeceği düşüncesindeyim.

2015 yılında piyasaya süreceğiniz yeni ürünleriniz var mı, varsa anlatır mısınız?

2015 senesinde,  ürün olarak yeni bir yatırımımız yok. Fakat, yeni destek sacı makine parkurumuz Şubat ayının başında faaliyete geçecek.

2015 yılı tanıtım faaliyetleriniz içinde, dergi reklamı, fuar ve diğer medya araçlarından hangilerini, hangi ürünleriniz için kullanmayı planlıyorsunuz?

En az bir yurtdışı fuarına katılmayı düşünüyoruz. Yerel anlamda, açık hava ve radyo reklamlarını zaten kullanmaktayız. 2015 senesinde,  bu oranı daha da artırmayı düşünüyoruz. Sektöre hizmet eden dergilerde reklam olarak olmayı düşünüyoruz. 2015 senesinde, reklam bütçemizi arttıracağız.

Sizce hem sektör, hem de ülke olarak 2015’e umutla bakmalı mıyız? Neden?

Sanayicinin umutsuz olamayacağı düşüncesindeyim. Ülkemizde olan siyasi ve ekonomik istikrarın 2015’de de aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Genel seçimler sonrası ,ekonominin daha da rahatlayacağını, üretimin  de ülkemizde artacağını düşünüyorum. İnşaat sektöründeki gelişmeler ise bizlere olumlu yansıyacaktır.

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir yeni yıl mesajınız var mı?

Her bireyin yaptığı işi memleket meselesi olarak yapması gerektiğini düşünüyorum. Türk malının kalitesini  dünyaya tanıtıp, her bir satışın olumlu referans olarak geri dönmesi bilincinde üretim yapmalıyız.

Tüm okurlarımızın, yeni yılını kutlayarak; ülkemize refah, dünyaya barış getirmesini temenni ediyorum.

News from Mywin

Mywin executive Ebubekir Bekli explained: “We had 20% growth with the favorable news in raw material prices. Development in the construction sector is going to have positive effects on us. Furthermore, our new reinforcement steel machinery track will get started on february. We need to introduce the quality of Turkish products as a sector with the awareness of getting positive feedbacks after every sale.”

 

MYWIN1

Translate »