Home Haberler Röportajlar SKS Monostar Firma Yetkililerinden Filiz Toksal, İle Röportaj…

2014 yılını hem sektörümüz, hem de ülkemizin genel durumu konusunda değerlendirir misiniz?

2014 yılı sektörümüz açısından, özellikle yurtiçi ve yurtdışı  ihracat pazarlarının yükseldiği bir sene olmuştur. Komşu ülkelerimizin içinde bulunduğu olumsuz durumlar, ihracat konusunda düşüşleri de meydana getirmiş bulunmaktadır. Bu olumsuz durumların, en erken dönemde düzelmesi ülkemizin ihracat durumunun tekrardan yükselmesini sağlayacaktır.

2015 yılı tanıtım faaliyetleriniz içinde, dergi reklamı, fuar ve diğer medya araçlarından hangilerini, hangi ürünleriniz için kullanmayı planlıyorsunuz?

2015 yılında; Irak-Basra, Stuttgart-Almanya, Tüyap-İstanbul, Milano-İtalya, Cezayir-Batımatec, Irak-Erbil, Türkmenistan-Aşkabat, İran-Tahran, İzmir-Yapı Fuarları’na katılım yaparak, şirketimizin sektördeki tanıtımını sağlayacağız.

Sizce hem sektör, hem de ülke olarak 2015’e umutla bakmalı mıyız? Neden?

Sektörümüzün pazarında kullanım ve ihracat hızla artış göstermeye devam edecektir. Mevcut pazarlarda ve kullanım alanlarındaki devamlı değişiklik gösterilmesi 2015 yılına umutla bakabilmemizi sağlayacaktır.

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir yeni yıl mesajınız var mı?

SKS Monostar Ailesi tüm çalışanları ile müşterilerine en iyi ürün ve hizmeti, her zaman olduğu gibi ekonomik ve en hızlı şekilde vermeye bundan sonra da devam edecektir. Bunun için yapmakta olduğu tüm yatırımları, hedefindeki ciddiyeti ifade etmektedir. Tabii ki, tüm ticaretlerde olduğu gibi, amaç kâr elde etmek olduğu gibi, tek amacımız bu değildir. Müşterilerimizin koşulsuz memnuniyeti her zaman önde gelmektedir. Bu hedef ve idealimizden hiç bir zaman ödün vermeyeceğiz.

SKS Monostar 2014 Assessment and Goals For 2015

SKS Monostar company executive Filiz Toksal explained that their overseas and inland exportation has increased in 2014. She also indicated that they will attend to various exhibitions in various countries in 2015 to promote their company in the industry.

 

logo

Translate »