Home Haberler ŞanlılarPen, Yeni Yatırımlarıyla Hizmet Vermeye Devam Ediyor

101_1517Müşterilerine sunduğu alternatif çözümler ve üstün hizmet anlayışı ile daima öncü olan ŞanlılarPen, hizmet gücünü arttırarak faaliyet göstermeye devam ediyor.

1996 yılından bu güne, PVC pencere sistemlerinin üretimi, montajı ve montaj sonrasında profesyonel ekip anlayışı ile hizmet eden ŞanlılarPen; Türkiye’nin her bölgesine hizmet vererek, geniş referansıyla her bölgede faaliyet göstermektedir.3333

1998 yılında ayrıca Çift Cam üretimine de başlayan ve halen Yeni Çamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesinde ki üretim tesisinde üretime devam eden ŞanlılarPen, günlük 500 m2 cam üretim kapasitesi ile müşterilerine hizmet vermektedir. Müşteri ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda ürün portföyüne alüminyum doğrama, cephe giydirme,  motorlu – motorsuz panjur, alüminyum merdiven ve balkon korkuluğu, duşakabin, sineklik, çift cam arası jaluzi sistemlerini de ilave etmiştir.

Üretim kapasitesini arttırmak için Sakarya Caddesinde açtıkları ikinci üretim tesisleriyle faaliyet göstermeye devam eden ve günlük PVC üretimini 3000 m tüle çıkaran ŞanlılarPen, son teknoloji makineleriyle hızlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir.

 

		
2 22 222 3 33 333 şanlılar logo

 

Translate »