Home Haberler İstanbul Pencere Fuarı’nın Satışları Tüm Hızı İle Başladı

İSGAvrasya2015_FuarGorsel_03Sektörün En Büyük Buluşması

Sektöründe Türkiye ve Avrasya’nın en önemli fuarları olma başarısına ulaşmış İstanbul Pencere Fuarı, eş zamanlı düzenlenen İstanbul Cam ve İstanbul Kapı fuarlarının 2016 satışları, 2015 fuarlarının bitişini takiben tüm hızı ile başladı. Fuarlar, 2016 yılında da, sektör temsilcilerimizin, ilgili sivil toplum ve medya kuruluşlarının da desteğiyle endüstrimizin yurtdışı pazarlarda etkinliğinin artırılmasına ve ticaret hacminin geliştirilmesine hizmet etmeye devam edecek.

EŞSİZ KÜRESEL FIRSATLAR

İstanbul Pencere, Cam ve Kapı fuarları sektörün uluslararası yönü en güçlü fuarları. 30 ülkeden 696 firma ve firma temsilciliklerinin yer aldığı 2015 fuarları 95 ülkeden profesyonel ziyaretçi çekmeyi başardı. Amerika’dan Güney Kore’ye, Makedonya’dan Meksika’ya, Özbekistan’dan Senegal’e dünyanın her köşesinden profesyoneller için çekim merkezi olan fuarlar küresel pazardan pay almak ve rekabette öne çıkmak isteyen firmalar için bulunmaz bir fırsat.İSGAvrasya2015_FuarGorsel_04

Fuarlar geçmişten bugüne katılımcılarına doğru ve nitelikli profesyonel ziyaretçilerle buluşma ve yeni pazarlara erişim zemini sunmaya devam ediyor. Her yıl artış gösteren katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile İstanbul Pencere, Cam ve Kapı fuarları sektörün bir numaralı tercihi olduğunun kanıtı.

DOĞRU VE NİTELİKLİ ZİYARETÇİLER

Katılımcı firmaların fuardan en yüksek verimi almaları için pazarlama ağını genişleten İstanbul Pencere, Cam ve Kapı fuarları, roadshowlar aracılığıyla doğru alıcılarla yüz yüze iletişime geçerek alım heyetleri organize ediyor. 2016 yılı çalışmaları 2015 fuarlarının kapanışını takiben başladı ve hızla devam ediyor. Tüyap’ın, Avrasya coğrafyasının tüm önemli ticar  et merkezlerinde yer alan yurtdışı ofisleri ve tüm dünyaya yayılmış temsilcilik ağı, hedef ülkelerdeki ticari müşavirlikler, sanayi ve ticaret odaları, iş adamları konseyleri, ahşap ve mobilya sektörünün üretici-ihracatçı-ithalatçı birlikleri, kamu adına alım yetkisi olan üst düzey bürokratlar gibi tüm potansiyel alıcılara doğrudan ulaşılarak fuarların tanıtımları gerçekleştiriliyor. 2015 yılında, 36 ülkeden alım heyetleri ağırlayan fuarlar, 2016 yılındKPC_1a bu sayıyı artırmayı hedefliyor.

 2016 ISTANBUL PENCERE FUARINA YENİ ÖZEL BÖLÜM

Her yıl ilginin ve katılımın artarak devam ettiği Alüminyum Profil, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları Özel Bölümü’nün yanı sıra ilk kez Gölgelendirme, Koruma ve Kapatma Sistemleri Özel Bölümü İstanbul Pencere 2016 fuarında katılımcı ve ziyaretçileri ile buluşarak sektörün nabzını tutmak ve yenilikleri takip etmek isteyen tüm profesyoneller için kaçırılmaz bir ticaret platformu sunacak.

BİRLİKTE HEP DAHA İLERİYE

İstanbul Pencere, Cam ve Kapı fuarları proje grubu Türkiye’nin tüm illerinde ve dünyanın pek çok ülkesinde sektörel işbirlikleri, sivil toplum örgütleri, meslek odaları, eğitim kurumları, sektörel yayın kuruluşları ile beraber çalışarak fuarların sektör için bir şölen havasında geçmesi için çalışıyor. Fuarlar, katılımcısı ve ziyaretçisi için etkili bir pazarlama platformu yaratmakla birlikte hedef çıtasını da her geçen yıl yükseltiyor.

SİZ DE YERİNİZİ ALIN!

9-12 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleşecek büyük buluşma için satışlar çoktan başladı. Siz de yerinizi şimdiden alın, sektördeki yerinizi üst basamaklara taşıyın.

Detaylı bilgi için www.istanbulpencerefuari.com, www.camfuaristanbul.com , www.kapifuaristanbul.com web-sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

fk

u

Translate »