Home Haberler Şişecam Düzcam’dan Tasarrufa Destek Kampanyası

Şişecam Düzcam, enerji tasarrufunun önemine dikkat çekmek, cam ile sağlanacak tasarruf konusunda bilinç artırmak amacıyla evinin camlarını değiştiren nihai tüketicilere yönelik yeni bir kampanya başlattı. Isıcam S/K kampanyası kapsamında, evinin camlarını değiştiren nihai tüketicilere, 10-20 metrekare arasındaki alımları için 150 TL değerinde, 20-35 metrekare arasındaki alımları için 200 TL değerinde çek hediye edilecek. Kampanya 30 Haziran’a kadar sürecek.

Türkiye düzcam pazarının lideri Şişecam Düzcam, enerji tasarrufunun önemini toplumun her kesimine anlatmak, cam ile sağlanacak tasarruf konusunda bilinç artırmak ve cam değişimi ile nihai tüketicilerin sağlayacağı tasarrufa destek olmak amacıyla, Isıcam S/K kampanyasını başlattı.

30 Haziran’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, evinin camlarını değiştiren nihai tüketicilere, 10-20 metrekare arasındaki alımları için 150 TL değerinde ve 20-35 metrekare arasındaki alımları için 200 TL değerinde çek hediye ediyor. Kampanyadan yararlanmaya hak kazanan tüketicilere, tercihlerine göre Migros, Boyner, IKEA veya Teknosa’da geçerli çekler arasında seçim yapabiliyor.

 

Translate »