Home Haberler Şişecam’ın Faaliyet Raporu’na dört ödül birden

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu’nun 2017 yılı Faaliyet Raporu, bu yıl Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından 17’nci kez düzenlenen ve alanının en prestijli yarışmalarından biri olan “Vision Awards” kapsamında biri “Altın Ödül” (Gold Award)  olmak üzere toplam dört önemli ödüle layık görüldü.

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında global bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu, 2017 yılı Faaliyet Raporu ile bu yıl 17’ncisi düzenlenen “Vision Awards” yarışmasından ödüllerle döndü. Şişecam’ın 2017 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (League of American Communications Professionals-LACP) tarafından gerçekleştirilen “Vision Awards” yarışmasında biri “Altın Ödül” (Gold Award)  olmak üzere toplam dört ödül almaya hak kazandı.

LACP tarafından 2001 yılından bu yana düzenlenen Vision Awards kapsamında, bu yıl dünya genelinde 1000’e yakın adet faaliyet raporu jüri tarafından “ilk izlenim”, “kapak”, “pay sahipleri ve yatırımcılar sayfası”, “anlatım dili”, “finansal bölümler”, “yaratıcılık”, “verilen mesajların netliği” ve “bilgilere erişim” kriterleri doğrultusunda değerlendirildi. Şişecam Topluluğu 2017 Faaliyet Raporu değerlendirme sonucunda “Holdingler” kategorisinde 100 üzerinden 98 puan almayı başardı.

   

İletişim dilinde yaratıcılık ve yöntem açısından “Teknik Başarı Ödülü” (Technical Achievement Award) almaya da hak kazanan Şişecam 2017 Faaliyet Raporu, EMEA Bölgesi (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) için yapılan değerlendirme sonucunda “En İyi 80” listesine, Türkiye’de de “En İyi 20” listesine girmeyi başardı.

ABD’de halkla ilişkiler ve kurumsal iletişim sektörleri temsilcileri tarafından 2001 yılında kurulan LACP, iletişim profesyonelleri açısından ülkenin önde gelen birliklerinden biri olarak faaliyet göstermektedir. İletişim sektörüne yönelik çalışmalar yürüten LACP, ayrıca iletişim ve faaliyet raporu gibi alanlarda “Fortune 500” şirketleri başta olmak üzere tüm dünyadan katılım sağlanan çeşitli ödül programları düzenlemektedir.

 

Translate »