Home Haberler Sur Çelik Kapı Bayi Ağını Genişletiyor

Sur+Celik+Kapi+StoneglassÇelik kapı sektöründe dünyada en çok patente sahip marka olan Sur Çelik Kapı kendi işini kurmak isteyen yatırımcılara bayilik fırsatı sunuyor.

Çelik kapı sektöründe yeniliklerin öncüsü olan Sur Çelik Kapı, büyüme grafiğini Türkiye genelindeki 65 bayisiyle birlikte sürdürmeye devam ederken, kendi işini kurmak isteyen yatırımcılara da cazip bayilik fırsatlarının kapılarını açıyor.

Dünyada hırsızlığa karşı garanti veren ilk ve tek çelik kapı markası Sur Çelik Kapı, kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar için hazırlamış olduğu özel bayilik seçenekleri ile iş sahibi olma fırsatı yaratıyor. Sunduğu yenilikçi ürünlerle sektörde adından sıkça söz ettiren Sur Çelik Kapı yatırımcılara sunduğu bayilik şartları arasında detaylı eğitim, kiralama yönlendirmesi, görsel destek, lokasyon seçimi, reklam ve halkla ilişkiler, insan kaynakları, bayi destek birimleri gibi birçok avantaj yer alıyor.

Çelik kapı sektöründe Türkiye ve dünyada en çok patente sahip Sur Çelik Kapı, tasarım ve yüksek güvenliği bir arada sunduğu ürünlerini Ar-Ge çalışmalarıyla sürekli olarak yenilemektedir.

sur+celik+kapi_logo

Translate »