Home Haberler Thyssenkrupp Materials Artık Türkiye’de  

Paslanmaz çelik ürünler, endüstriyel malzemeler ve ham maddelerin dağıtımı ile lojistik hizmetlerinde 40ThyssenKrupp in Kocaeli, Türkei ülkede 500 şubesiyle dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer alan ThyssenKrupp Materials International, şimdi ThyssenKrupp Materials Turkey adıyla ülkemizde faaliyet göstermeye başladı. Türkiye’de 20 yıllık deneyimi bulunan paslanmaz çeliğin lider markası, gerçekleştirdiği bu hamle ile birçok sektöre paslanmaz çelik ürünlerin tedarik edilmesi ve servis hizmetlerinin verilmesi konusunda hizmetlerini yeni hedeflerle sürdürecek. Dünya genelinde 30 bin çalışanı bulunan ThyssenKrupp Materials International, cirosunu 13.7 milyar Euro şeklinde açıklarken, 2014 yılı cirosu 55 milyon Euro olarak belirtilen ThyssenKrupp Materials Turkey de cirosunu 3 yıl içinde iki katına çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Özel çözümler için “Malzeme Tedarik Merkezi” geliyor

ThyssenKrupp Materials Turkey, ürün portföyü içinde yer alan; tüm paslanmaz çelik kalitelerinde, standart veya özel ölçülerde levha ve ruloları, farklı üretim standartlarında dikişli, dikişsiz borular ile kutu ve dikdörtgen profilleri, özel talepler doğrultusunda hem AvrupThyssenKrupp in Kocaeli, Türkeia’nın birçok ülkesindeki üretim tesislerinden hem de dünyanın önde gelen üreticilerden tedarik edilerek müşterilerinin hizmetine sunuluyor. ThyssenKrupp Materials Turkey, ihtiyaca göre levha ya da rulo halindeki malzemelere mevcut servis merkezinde ilave yüzey işlemleri de uygulayarak her sektöre uygun çözümler üretiyor. Yıllık 27 bin ton ürün satışı gerçekleştiren kuruluş, yakın gelecekte tüm sanayi kollarının ihtiyaç duyduğu alüminyum, karbon çelik ve endüstriyel plastikler gibi diğer ürün gruplarında da müşterilerine özel çözümler sunacak bir “Malzeme Tedarik Merkezi” oluşturmayı da hedefliyor.

Stoklardaki 150 Bin Farklı Ürünle Hızlı Tedarik Hizmeti

ThyssenKrupp Materials Turkey, ülkemizde otomotivden gemi inşa sektörüne, endüstriyel mutfak sanayiinden zücaciyeye kadar birçok sektöre ürün tedariği sağlıyor. Gündelik hayatta kullanılan birçok üründe imzası bulunan ThyssenKrupp Materials Turkey’in en önemli farkını ise hızlı tedarik hizmeti oluşturuyor. Dünyanın birçok ülkesindeki şubeleri ile ThyssenKrupp Materials International’ın küresel gücünü kullanan kuruluşun, geniş ürün ve hizmet çeşitliliği hemen her türlü malzemeyi kapsıyor. ThyssenKrupp Materials International’ın sadeceAlmanya’daki tesislerinde bulunan stoklarında 150 bin farklı ürün yer alıyor. İleri seviyede gelişmiş depo, lojistik ve bilgi lojistiği sistemleri; tüm şubelerin mümkün olan en düşük stok seviyeleri ile müşterilerine en hızlı teslimat hizmetini vermelerini sağlıyor. ThyssenKrupp Materials Turkey, bu sayede ister tek parçalık ve bir defaya mahsus olsun ister birkaç milyon gibi yüksek adetlerdeki müşteri ihtiyaçlarında, ürünleri tam zamanında ve tam istenilen ölçülerde müşterilerine ulaştırıyor.

 ThyssenKrupp_logo

 

 

 

 

Translate »