Home Haberler Trakya Cam Gürültü Kontrol Camlarını “Sessiz Disko” İle Tanıttı

Geliştirdiği ürünlerle cam sektöründe bir adım öne çıkan Trakya Cam, gürültü kontrol camlarını İstinye Park’ta düzenlediği etkinlikle tanıttı. Trakya Cam eTrakya_Cam_3tkinlik kapsamında katılımcılara gürültü kontrol camlarının sessiz ev konseptiyle de deneyimleme fırsatı sundu.

Trakya Cam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu, günümüzde özellikle büyük kentlerde yaşayanlar açısından gürültünün önemli bir sorun olduğunu belirterek, “Gürültü kontrol camlarıyla yaşadığınız mekânı gürültüden izole etmek ve günün her anında huzurlu ve konforlu bir yaşam sağlamak mümkün” dedi.

Şişecam Topluluğu bünyesinde yer alan Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, gürültü kontrol camlarını İstanbul İstinye Park’ta düzenlediği özel bir etkinlikle tanTrakya_Cam_5ıttı. 10 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, katılımcılar gürültü kontrol camlarını deneyimleme fırsatı buldu.

Gün boyu süren aktivitelerde gürültü kontrol camlarını tanıtmak amacıyla sessiz ev konsepti hazırlayan Trakya Cam, perküsyon atölyesi, pandomim ve taraftar grubu gösterilerini test kabini içerisinde “sessiz disko” formatında katılımcılara sundu. Sessiz disko formatında test kabinin de canlı performansları izleyiciler kulaklıklarla dışarıdan dinleyerek gürültü kontrol camlarının kalitesini test etmiş oldu. Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Star konseriyle de katılımcılar eğlenceli zaman geçirdi.

  Gürültü kontrol camlarıyla huzurlu ve konforlu bir yaşam mümkünTrakya_Cam_7

Trakya Cam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu, etkinlik kapsamında yaptığı açıklamada, günümüzde özellikle büyük kentlerde yaşayanlar açısından gürültünün insan sağlığını fiziksel ve psikolojik olarak tehdit ettiğine dikkat çekerek, “Zamanımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz ev ve iş yerlerimizi ‘gürültü kontrollü’ mekânlar haline getirmek mümkün. Ses kaynağına maruz kalan mekânın tasarımı, yapı elemanlarının seçimi, nitelikli cam seçimi gürültüyü azaltmada önemli etkenler olarak öne çıkıyor. Trakya Cam olarak biz de gürültü kontrol camlarıyla bu konuda etkili çözümler sunuyoruz. Gürültü kontrol camlarıyla yaşadığınız mekânı gürültüden izole etmek ve günün her anında huzurlu ve konforlu bir yaşam sağlamak mümkün” diye konuştu.Trakya cam logo

 

Translate »