Home Haberler Trump Cadde’ye European Property Awards’dan ödül

Uluslararası arenada Trump Cadde’ye bir ödül daha… Geçtiğimiz ay Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen German Iconic Awards’da Architecture – Retail kategorisinde ödül alan Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu.

Londra’da düzenlenen ödül törenine Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural ve mimari konseptin sahibi GAD Architecture’in patronu Gökhan Avcıoğlu birlikte katıldı.

Konseptinde İzzet Çapa’nın, mimari koTrumpCadde_310nseptinde ise GAD Architecture’in patronu ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu’nun imzasını taşıyan Trump Cadde, uluslararası arenada ikinci ödülünü aldı. Geçtiğimiz ay Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen German Iconic Awards’da Architecture – Retail kategorisinde ödüle layık görülen Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu.

Ruhu olan aykırı bir proje…

European Property Awards’in ödül töreni Londra’da yapıldı. Ödülü Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural ve GAD Architecture’in patronu Gökhan Avcıoğlu birlikte aldı. Gökhan Avcıoğlu ödül ile ilgili olarak “Çok mutIMG_5364_2lu ve gururluyuz. Trump Cadde ruhu olan, aykırı bir proje… Türkiye’de ilk… Biz en ince detaylarıyla farklı olanı tasarladık, sağlam temelli ama uçarı bir mimariyi hayata geçirdik. Konteynerları lego gibi yerleştirdik ve onlara hayat verdik. Burası küçük bir köy… Dünyadaki en iyi örneklerden biri… Ödüller de bunun kanıtı” şeklinde konuşurken Bülent Kural ise “Trump Cadde İstanbullular’ın yeni sosyalleşme alanı… İnsana nefes aldıran, keyif veren bir proje… Mimarisiyle her geleni şaşırtıyor… Dünya üzerinde işin ustaları tarafından takdir görmüş, ödüllendirilmiş bir projenin alışveriş merkezimizde faaliyet göstermesi bizim için elbette büyük bir keyif ve mutluluk” dedi.

Toplamda 6 milyon Dolar’lık yatırım…

Trump Cadde, Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katında 2 bin 500 metrekare alanda; 17’si yeme&içme olmak üzere 20’yi aşkın markasıyla hizmet veriyor. Toplamda 6 milyon Dolar’lık yatırım bedeline sahip olan Trump Cadde; altlı üstlü yerleştirilmiş, üzeri graffitilerle bezenmiş konteynerları ve bu konteynerların içinde hizmet veren markalarıyla İstanbul sosyal yaşamına farklı bir soluk getiriyor.

Translate »