Home Haberler Tunçmatik’ten Enerji Koruyan Priz PowerSurge

Enerji Sektörünün Öncü Markalarından Tunçmatik, Elektronik Cihazları Koruyarak Ömrünü Uzatan Enerji Koruma Prizleri “PowerSurge” Serisini Tanıttı.

Türkiye’nin 46 yıldır hizmet veren enerji çözümleri markası Tunçmatik, anlık yüksek akım ve gerilime karşı koruma gerektiren tüm elektronik cihazlar için özel olarak üretilen “PowerSurge” enerji koruma prizleri ile bilişim marketleri raflarında yerini aldı.

PowerSurge Serisi; kablosuz prize takılabilir özelliğe sahip olan, “PowerSurge 1 (bir girişli)”, “PowerSurge 2 (iki girişli)”, “PowerSurge 3 (üç girişli)” ve kablolu ağır hizmet tipi özelliğindeki, “PowerSurge 5 (beş girişli)”, “PowerSurge 6 (altı girişli)” modellerinden oluşuyor.

Aşırı yüke karşı termik sigortalı olan PowerSurge Serisi Prizler, tüm elektronik cihazları koruma altına alıyor. PowerSurge modelleri, aynı zamanda alev almaz plastik gövdesi ve çocuk koruma mekanizmasıyla can sağlığını koruyor.

LED ışıklı açma kapama anahtarı ve dayanıklı bağlantı barası özellikleri ile rakiplerinden bir adım önde olan PowerSurge Serisi Prizler, her çeşidi için siyah ve beyaz renk alternatiflerine sahip.

tuncmatik

Translate »