Home Haberler Üründül’ün açık ofisine ERSA imzası

Gelişen teknolojiye uyan ofisler, modern görünüme kavuşurken tasarımcılar da fark yaratmaya devam ediyor. Şirketler, artık günün büyük kısmının geçtiği ofislerin yaşayan mekanlar olmasına, çalışanların motivasyonunu ve verimliliğini arttırmasına özen gösteriyor.

Mobilya sektörüne özecoridor-1l tasarımlarıyla yön veren ERSA Mobilya açık ofislerin kullanışı zor, tekdüze ve belli kalıplar içinde kalma sorununa Üründül Enerji’nin Genel Merkezi’nde de son verdi.

Gelişen teknolojiye uyan ofisler, modern görünüme kavuşurken tasarımcılar da fark yaratmaya devam ediyor. Şirketler, artık günün büyük kısmının geçtiği ofislerin yaşayan mekanlar olmasına, çalışanların motivasyonunu ve verimliliğini arttırmasına özen gösteriyor.

Özellikle açık ofislerde yaşanan tekdüzelik sorunu ise vizyonu geniş modern tasarımlar, doğru çözümler ve özel konumlandırmalar sayesinde modern bir görünüme kavuşuyor.

Eneersa-ofis-mobilyalari-9rji, inşaat ve gıda-eğlence olmak üzere 3 ana iş dalında faaliyet gösteren Üründül Group’un alt kuruluşu Üründül Enerji Üretim AŞ’nin Beşiktaş Atakule Plaza’nın 17’nci katında bulunan genel merkezi de bu anlayışla dekore edildi.

Açık, yarı açık ve kapalı ofis olarak tasarlanan genel merkezin dekorasyonunda, mobilya sektörüne 1958 yılından beri özel tasarımlarıyla yön veren ERSA Mobilya’nın da imzası var.
ERSA Mobilya, açık ofislerin kullanışı zor, tekdüze ve belli kalıplar içinde kalma sorununa Üründül Enerji’nin genel merkezinde de son verdi.

CKMY Architects tarafından tasarlanan 600 metrekarelik ofiste dekorasyon için taş, ahşap, metal ve cam gibi doğal malzemeler ve koyu renklerin tercih edildiğini kaydeden ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, tasarımlarında ergonomi kadar motivasyonu arttırmaya da dikkat ettiklerini kaydetti.

Üründül Enerji Genel Merkezi’nde açık ofislerde gözlenen ve iş verimini de düşüren “tekdüzelik” sorununun önüne geçtiklerini belirten Ata, “Beyin fırtınası ile parlak fikirlerin ortaya çıktığı ofislerin dekorasyonu özel olmak zorunda. Özellikle konu açık ofis olduğunda daha da titiz çalışmak, her ayrıntıya dikkat etmek gerekiyor. Üründül Enerji Genel Merkezi’nde yormayan, zevk sahibi ve ergonomik tasarımlara imza attık. Bu sayede iş verimini de arttırmayı hedefledik. Ahşabın tüm sıcaklığının hissedildiği, açık ofiste çalışmanın bir keyfe dönüştüğü Üründül Enerji Genel Merkezi’nde çalışanlar, ERSA’nın sıra dışı tasarımlarıyla yüksek enerji sağlayan bir iş ortamına kavuştu” dedi.

Senin en güzel yerin kahverengi ofisin
ersa-ofis-mobilyalari-13
Kahverenginin farklı tonlarının hakim olduğu ofiste küçük renk dokunuşlarıyla asil bir hava yaratıldığını bildiren Ata, kırmızı, mavi ve sarının karışımından oluşan kahverenginin doğal ve konforlu bir his yarattığına işaret etti.

Zihni arttırıcı olduğu da ifade edilen kahverengi mobilyaların ofisler için en doğru renklerden olduğunu söyleyen Ata, “Üründül Enerji Genel Merkezi’nin ana rengini oluşturan kahverenginin modası asla geçmez. Ayrıca bu rengin insan üzerindeki etkisi de oldukça olumlu. Kahverengi, çok farklı tonları içeren bir renk ve tüm tonlarının da insanda farklı yansımaları oluyor. Örneğin, kahverenginin koyu tonları doğallık ve güveni çağrıştırırken, rengi oluşturan mavi ve sarı zihinsel odaklanmayı sağlar. Ruhsal dinginlik, kararlılık ve istikrar sağlayan kahverengi özellikle bej-krem tonlarıyla birlikte kullanıldığında rahatlık hissi verir.

Ata, ERSA Mobilya’nın merkezi ABD olan ve organik çalışma alanları, ergonomik oturma grupları, tasarım, üretim ve bilgi birikiminde dünya devi HAWORTH’ın Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi konumunda olduğunu anımsatarak “Haworth ile işbirliğimiz, ERSA’nın vizyonunun da gelişimine katkı sağladı. Türkiye’nin en önemli enerji şirketlerinden Üründül’de olduğu gibi sağlık, bilişim gibi sektörlerin önde gelen firmalarına ERSA imzasını attık, atmaya da devam ediyoruz. Firmalar, ERSA dokunuşuyla iş verimlerini arttırırken, biz de mobilya sektörüne yön vermenin gururunu yaşıyoruz. Üründül Enerji Genel Merkezi’nde dünyaca ünlü mobilya firmaları ile birlikte bu konseptin içinde olmak, böylesine güzide bir firmanın başarısına katkıda bulunmak mutluluk verici” ifadelerini kullandı. tumblr_static_akvj26f1ksg048kkk8os4kkgo

Translate »