Home Haberler Winsa’dan Pencere Teknolojinde Devrim

Winsa PVC Pencere Kapı Panjur Sistemlerin’den, Türkiye’de üretilen ilk 84 mm ve 90 mm genişliğinde PVC profil serisi Revotech.

Winsa PVC Sistemleri, ürettiği çevre dostu serilerle enerji tasarrufu ve enerji performansı konusunda kullanıcılarına büyük katkılar sağlamaya devam ediyor. Türkiye’de ilk defa 84 mm ve 90 mm genişliğinde, 7 odacıklı ve orta contalı yapısıyla Revotech serisini üreten Winsa, kullanıcılara benzersiz bir ısı yalıtımı sağlıyor.

Uf değeri 0,98 W/ ( m2- k)  olan Revotech, PVC sektöründe devrimsel bir ısı yalıtımı sunuyor. Revotech, kullanıldığı proje ve konutlarda ısıtma ve soğutma masraflarının önemli ölçüde azalmasına ve enerjiyi verimli kullanan binaların inşa edilmesine katkı sağlayacak. Revotech’in benzersiz ısı yalıtımı değerleri sayesinde daire sahipleri doğalgaz ve elektrik masraflarında önemli tasarruf sağlayacak, müteahhitler ise enerji performansı yüksek, enerjiyi verimli kullanan binalar inşa edebilecek.

Konutlarda pencerelerden kaynaklı ısı kayıplarının önlenmesi, ısıtma ve soğutma için harcanan enerjinin azalmasını sağlayacak. Enerji verimliliği yüksek konutların sayısında yaşanacak artış sonucunda hem konut sahipleri hem de ülke ekonomisi büyük tasarruf elde edecek. Enerjide dışla bağımlı olan ülkemizin, enerji, ithalatına ödediği fatura azalacak.

44 mm’ye kadar 3’lü cam uygulanabilen ve 16 farklı renk seçeneğine sahip Revotech serisi satışa sunulduğu ilk günden itibaren Winsa bayilerinden ve proje sahiplerinden büyük ilgi görüyor.winsa logo-500 kb

Translate »