Home Haberler Yalova Çift Cam, Firma Sahibi Ünsal Kıran İle Röportaj…

“Tescilli Ürünlerimizle Kalitemizin Arkasında Duruyoruz

İş güvenliğiyle ilgili, ilgili firmalardan da destek alarak, firmamızda bileklik, cam taşıma ceketi, vantus kasklar vb. iş güvenliği ekipmanlarını temin ederek ve elemanlarımızın kullanmasını sağlayarak iş güvenliğini firmamızda sağlıyoruz.”


 

Piyasaya sunduğunuz ürünler hakkında bilgi verir misiniz?

Firmamızda başta çift cam üretimi olmak üzere camla ilgili birçok işlem yapılmaktadır. Katlanır cam balkon sistemleri, orjinal vitray-kumlama, vitray-boyama, vitray-bizote-rodaj gibi birçok işlemde uygulanmaktadır.

Son zamanlarda artan cam üreticileri hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Sektöre etkileri nelerdir?

Piyasaya giren haklı rekabet sağlayabileceğimiz firmalar bizi olumlu yönde teşvik şeklinde etkilerken, merdiven altı diye de nitelendirdiğimiz firmalar haksız rekabetle hem bizi, hem diğer firmaları aslında tüketicileri de içine alarak olumsuz yönde etki oluşturmaktadır.

 

Ürünlerinizin kalite, yaygınlık ve fiyat olarak rakiplerinize göre konumunu açıklar mısınız?

Ürünlerimiz CNC makine kullanılarak üretilmektedir. Ayrıca gerekli deneylerle de kalitesini tescilleyerek sözde değil belgelerimizle de kalitemizin her daim arkasında durmaktayız. Ayrıca uzun yıllardır sektörün içinde olduğumuzdan dolayı müşterilerimiz her daim en ufak problemlerinde ya da beğenilerinde, karşılarında muhatap bularak olası problemleri de birlikte çözebilmekteyiz.

 

Ürünlerinizin üretiminde ve taşımacılığında yıpranma ve kırılma gibi nedenlerden dolayı kayıplarınız oluyor mu? Bu kayıplarınızı nasıl telafi ediyorsunuz?

Elimizden geldiğince belirtilen problemlerin minimum olması için gerekli tedbirler alınmaktadır.

Eski binalarda kullanılmış olan camlar ile yeni inşaatlarda tercih edilen camlar arasında farklar var mı? Varsa, farklardan bahseder misiniz?

Eski binalarda klasik ısıcam kullanılırken, yeni binaların tamamı olmamakla birlikte bilinçli tüketicilerin camları konfor ısıcama çevrilmiştir. İlk etapta daha maliyetli gibi görünmekle birlikte uzun vadede gerekli enerji tasarruflarından dolayı zamanla kendini amorti etmekte ve ilerleyen zamanlarda büyük ölçüde tasarruf sağlamaktadır.

 

Üretim sürecindeki iş güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz? Sektörde, iş güvenliğine yeterince dikkat ve önem verildiğini düşünüyor musunuz?

İş güvenliğiyle ilgili, ilgili firmalardan da destek alarak, firmamızda bileklik, cam taşıma ceketi, vantus kasklar vb. iş güvenliği ekipmanlarını temin ederek ve elemanlarımızın kullanmasını sağlayarak iş güvenliğini firmamızda sağlıyoruz.

 

 

Ekran Alıntısı

Translate »