Home Haberler Bilge Yapı Firma Sahibi Alperen Dalkılıç ile Röportaj…

Yapılarınıza Değer Kazandırmak İçin Yüksek Kalite İnanılmaz Fiyatlar Bilge Yapı


 

  • Firmanızı kısaca özetlemek gerekirse?

 Biz Bilge Yapı olarak, plastik kapı ve pencere sistemleri sektöründe 2005 yılında faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Sektörün dinamik ve yenilikçi yüzü olarak, belirlediğimiz stratejik planlar doğrultusunda gerek Türkiye pazarında gerekse yurtdışı pazarında istikrarlı büyümemize devam etmekteyiz.

Faaliyet alanlarımız; hazır plastik pencere ve kapı sistemleri, plastik profil, plastik pencere ve kapı aksesuarları, cam ve cam ürünleridir.

Bünyemizde “Egeplus” ve “Egewindo” gibi dayanıklılığı ve kalitesiyle kendini kanıtlamış plastik profil markalarını bulundurmaktayız. Ayrıca 2015 yılı ile birlikte markalar grubumuza “Bohler” markasınıda dahil ederek ürün yelpazemizi daha da güçlendirdik.

Temel politikamız olan uygun fiyat ve yüksek kaliteyi bir arada tutarak siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Türkiye çapında ki bayii ağımız ve online satışlarımız ile taleplerinize her daim cevap vermekteyiz.

 

  • Yeni markanız “Bohler” hakkında bilgi alabilir miyiz?

 Bence Bohler’in kalitesi tartışmaya kesinlikle kapalı. Profil kalitesi olarak A sınıfı ve %100 orijinal formül ile elde edilen bir malzemedir. Zaten 20 yıl sararmaya karşı garantili olması da söylediklerimi belgeler nitelikte. Bohler, Türkiye piyasasına yeni girmiş olabilir fakat başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dış ülkelere yaklaşık 3  yıldan uzun süredir Bohler’in dağıtımını yapıyoruz. Aldığımız olumlu tepkiler ve istekler neticesin de Bohler’i Türkiye piyasasına sunma kararı aldık. Henüz 2 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen beklentilerimizin çok üstünde yol aldığımızı söyleyebilirim.

 

  • Fuarın yeni markanız olan Bohler’e katkıları ne olucaktır?

 Türkiye’de ki Pencere Fuarı, sektörün büyük ilgi gösterdiği bir organizasyondur. Ürünümüzü piyasaya sunduktan hemen sonra Pencere Fuarının gerçekleşmesi zamanlamamızın ne kadar iyi olduğunu gösterdi. Markamızı tanıtım çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Gazete-dergi ilanları, müşteri ziyaretlerimiz ve özellikle sosyal medya ve internet aracılığı ile müşteri portföyümüzü oluşturmaya başladık.­

Fuar, tanıtım çalışmalarımızın yanına büyük bir artı olarak eklenecektir. Ve de bizim markalaşma sürecimizi hızlandıracağına eminim.

Bylogo

 

Markalar Grubu

Ewlogo                                Eplogo

Egewindo – Egeplus markaları 556 sayılı markaların korunması hakkında KHK tarafından koruma altına alınmıştır. Tescilli markaların, marka sahibi “Bilge Yapı” izni olmaksızın kullanılması-üretilmesi vs. durumunda haksız rekabet hükümleri çerçevesinde ve markaya tecavüz suçundan gerekli tüm hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır.

Translate »