Home Haberler YENİ ALÜMİNYUM KATLANIR KAPI VE SÜRME SİSTEMLERİ

Yüksek Mimar     Ayla Çelik, Katlanır Kapı Sistemleri; Amanos FA55 / FAT70 ile Sürme Sistemleri; Amanos SLA60 / SLAT64 ürün detayları hakkında bilgiler verdi.Layout 1

Katlanır kapı sistemleri balkon, teras, kış bahçeleri, restaurant gibi gerektiğinde iç ve dış mekanın bir bütün olarak kullanılmak istenildiği yaşam alanlarında yaygın olarak kullanılan sistemlerdir. Şeffaflığın ve görselliğin ön planda tutulduğu katlanır kapı sistemlerimizde fonksiyon ve yalıtım değerlerinin yükseltilmesi ön planda tutulmuştur. Genel çalışma prensibi; alt ve üst kasa içine gizlenen menteşeli rulmanlar sayesinde kanatlar hareket etmekte, bu şekilde hem estetik hem de rahat kullanım imkanı sağlamaktadır. Kullanılacak yerin ölçülerine ve istenilen fonksiyon özelliklerine göre çeşitli açılım seçenekleri mevcuttur.

İki tip katlanır kapı sistemimizde de alt bitiş kasa detayı her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde 4 farklı kombinasyon da tasarlanmıştır.

SLayout 1ÜRME SiSTEMLERi: AMANOS SLA60 / SLAT64 Sürme sistemler, yatayda hareket eden kanatları ile dar mekanlarda kullanım rahatlığı getiren, pencere ve kapı olarak da kullanılabilen sistemlerdir. Yeni sürme sistemlerimiz, zarif kesitleri ve alternatifli kasa seçenekleri ile ekonomik, imalatı ve montajı kolay sürme sistemleri olarak geliştirilmiştir. Özel köşe bağlantıları sayesinde 45° köşe birleşimine olanak tanıyan yeni cam çıtasız kanat profil seçeneğine sahiptir. Çok noktadan kilitlemeli kol mekanizması seçeneği ile de özellikle yüksek kanat uygulamalarında güvenli ve izolasyon değerlerini yükselten kilitleme yapılabilmektedir.

 

KAYRA Metal logo

 

 

 

 

 

 

Translate »