Home Haberler ZAHİT ALUMİNYUM SOLARTR KONFERANSINA KATILDI

Zahit Alüminyum, 19-21 Kasım 2014 tarihleri arasında, Swiss Otel Büyük Efes İzmir’de düzenlenen“SOLARTR 2014” konferansına sponsor oldu. Güneş enerjisi alanında Türkiye’de yapılan en önemli etkinliklerden biri olan SOLARTR 2014 3 kıtadan, 16 ülkeden gelen konukları ve üniversiteden sanayiye, kamudan STK’lara tüm sektör oyuncularını buluşturdu. 

Üniversite, Sanayi, Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Sivil Toplum Örgütlerinin işbirliği ile 19-21 Kasım 2014 tarihleri arasında, Swiss Otel Büyük Efes İzmir’de SOLARTR 2014 Uluslararası Konferans ve Sergi etkinliği gerçekleştirildi. Zahit Alüminyum, “SOLARTR 2014” konferans ve sergi etkinliğine sponsor oldu.

Solar sektörünün gelişmesi için çalışıyoruz.

Konferans ve sergi etkinliğine katılan Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay; “Hızla büyüyen güneş enerjisi sektörünün bugünü, yarını ve geleceğinin ulusal, bölgesel ve uluslararası dinamikler çerçevesinde tartışıldığı, sorun ve çözüm önerilerinin dile getirildiği SOLARTR konferansında yer almak firmamızın vizyonu açısından oldukça önemli. Solar sektörünün gelişimine katkı sağlayacak her türlü etkinlik ve projeye destek olmaya gayret ediyoruz. Bu eksende çalışmalar yürütüyoruz. “dedi.

Zahit Alüminyum standı yoğun ilgi gördü.

SOLARTR 2014 Sergi etkinliği kapsamında İzmir Swiss Otel Büyük Efes sergi salonunda Zahit Alüminyum standı kuruldu. Zahit Alüminyum’un uzman satış temsilcisi, standı ziyaret eden tüm katılımcılar ile bire bir ilgilendi. Ziyaretçilerin sorularını yanıtladı. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde üretimi gerçekleştirilen Solarfield fotovoltaik paneller ve panel konstrüksiyonları hakkında geniş bilgiler verdi.

SOLARTR konferansı süresince sektörel birçok konu enine boyuna tartışıldı.

SOLARTR 2014 Konferansı çerçevesinde Türkiye’de ve dünyada önemi giderek artan güneş enerjisinin yaygın kullanımına yönelik inovatif teknolojiler ve uygulamalarına ilişkin çok sayıda konu masaya yatırıldı.Ulusal ve uluslararası eğitmenler tarafından güneş enerjisi sektöründe sık karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik eğitimler verildi. Tüm yönleriyle güneş enerjisi sektörü ve sektörün gelişiminin değerlendirildiği SOLARTR 2014, araştırmacıdan sanayiye, kamudan uygulamacıya tüm tarafları bir araya getirdi.

 

Translate »