Home Haberler 22. YILINDA YAPEX YAPI FUARI

Uluslararası Yapex Yapı Fuarı hazırlıkları sürüyor..

Bu yıl 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center’da 22.nci kez kapılarını açmaya hazırlanan Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarları, büyük bir heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Binlerce yeni ürün, malzeme ve teknolojik uygulamalarla dolu fuarda ayrıca biribirinden zengin profesyonel ticaret etkinlikleri ve mesleki eğitim programları da hazırlanıyor. Kent dışından gelmesi planlanan profesyonel ziyaretçi gruplarının organizasyon çalışmaları şimdiden başlatılmış bulunuyor. Bu yıl fuarı 40 değişik ilden gelecek olan ziyaretçi guruplarının izlemesi hedefleniyor.

CaptureOtel Teknik Tesis Müdürleri ve Yöneticileri Federasyonu’ndan Yapex Yapı Fuarı’na resmi destek..

Antalya merkez olmak üzere Alanya’dan İzmir’e kadar uzanan sahil bandındaki turizm tesislerinde teknik yöneticilik yapan profesyonelleri çatısı altında toplayan Otel Teknik Müdürleri ve Yöneticileri Federasyonu ile  Yapex Fuarları Organizasyonu arasında yapılan protokol çerçevesinde, otel teknik müdürlerinin fuarı yoğun bir ilgiyle izlemeleri ve ziyaret etmeleri için bir çok mesleki etkinlik düzenleniyor.

Turizm Yapılarında Teknik Çözümler” konsepti ile hazırlanmakta olan Yapex, otel teknik müdürlerinin de en önemli başvuru kaynaklarından birisini oluşturuyor. Mesleki eğitimler ve sertifika programları gibi etkinliklerle de desteklenen fuar bu yıl da 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde turizmcilerin akınına uğrayacak.

 

22. YILINDA YAPEX YAPI FUARI

MODERN YAPILARDA OLDUĞU KADAR KORUMACILIK ALANINDA DA ÖNCÜ

TARİHİ KENT KİMLİĞİNİ KORUMAYA GÖNÜL VERMİŞ BELEDİYELER YAPEX’ DE GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ PROJELER İLE YER ALIYOR. Yapex photo 26

13-16  Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya Expo Center’ da düzenlenecek YAPEX YAPI ve RESTORASYON FUARI korumacılık alanında bir çok ilklere yer veriyor. Ülkemizin kentsel, kültürel ve doğal mirasını bir ortak miras anlayışıyla korumak ve yaşatmak amacıyla projeler üreten, bilinçli koruma çalışmaları yürüten tarihi kentlerimiz, koruma vizyonlarını, proje ve uygulamalarını YAPEX YAPI – RESTORASYON FUARI’nda yer alan sektör uzmanları, restoratörler, yatırımcılar, yükleniciler ve endüstri kuruluşları ile paylaşacaklar.

Yapex Yapı–Restorasyon Fuarı, ÇEKÜL VAKFI işbirliği, Tarihi Kentler Birliği ve EMA European Museum Academy katkıları ile ikinci kez Antalya’ da büyük buluşmayı gerçekleştirecek.

Fuarın bu yılki ana teması, kentsel kültürel mirası yarına taşımak için bilgi birikiminin ve bilgi paylaşımının önemini vurgulamak adına “ Kentsel İttifaklar ve Paylaşan Kentler “ olarak belirlendi. Tarihi Kentler Birliği Özendirme Ödülleri Töreni’nin de gerçekleşeceği fuarda restorasyon sektörünün tüm unsurları biraraya gelecek.

Yapex photo 15Yapıda mermer ve doğaltaş kullanımı Yapex Yapı Fuarı’nda..

Yapı malzemelerinin en önemli ürün gruplarından birisini oluşturan mermer, Yapex Yapı Fuarı’nda da her yıl geniş oranda sergilenmekte ve katılım almakta. Bu yıl mermer sektörü için özel olarak hazırlanan doğaltaş pavyonu, Yapex Salonları içerisindeki yerini ayrıcalıklı olarak alacak. Mermerin yapıdaki kullanım alanları ile ilgili geniş sunum, teknik anlatım ve ürün teşhirlerinin yer alacağı etkinlik Yapıda Mermer Günleri başlığı ile hazırlanıyor.

Yapılarda Yenileme ve İç Mimari Çözümler : Yapex Interior

Yapex photo 10
Bu yıl, Yapex Yapı Fuarı’nın ev sahipliği yapacağı en önemli etkinliklerden birisi de “Yapex Interior” başlığı ile hazırlanan ve gerek turizm yapılarında gerekse konutlarda yenileme ve iç mimari uygulamaların ön plana çıkartılacağı özel sektörel çalışma. İç Mimarlar Odası tarafından kurumsal olarak desteklenen bu etkinlikte; mermer, mozaik, duvar kaplamaları, duvar kağıtları, hareketli mobilyalar, otel mobilyaları, masa ve sandalyeler vb.gibi bir çok iç mekan ürünleri ve çözümleri sergilenecek. Fuarın en renkli bölümlerinden birisi olması beklenen Yapex Interior, turizmcileri de çok yakından ilgilendiriyor.yapex

Translate »