Home Haberler 7 ALUEXPO FUARI’NDA YERİNİ ALAN ASAŞ, ALUS’10 SEMPOZYUMU’NA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR PLAKETİ...

ASAŞ, alüminyum sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşmalarından olan ALUEXPO fuarı’nda bu sene de yerini aldı. Aynı zamanda, fuar kapsamında düzenlenen, ALUS’10 Sempozyumu’nun gerçekleştirilmesi adına verdiği katkılar ve platin sponsorluğundan dolayı teşekkür plaketi aldı. Firmaya teşekkür plaketini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank takdim etti.

ASAŞ, sektörün en büyük buluşmalarından olan 7 ALUEXPO fuarını başarı ile tamamladı. 3-5 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde, bu sene 7.’si düzenlenen alüminyumla ilgili tedarik zincirinde yer alan paydaşların tamamının katıldığı fuarda ASAŞ, stant tasarımında ön plana koyduğu sürdürülebilirlik teması da ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

ALUEXPO fuarı ile eş zamanlı olarak 4-5 Mart tarihleri arasında gerçekleşen 10 Uluslararası AlüminyumSempozyumu’na platin sponsor olarak destek veren ASAŞ, hazırlık sürecinde de önemli bir rol aldı.TALSAD Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ ve METEM işbirliğiyle düzenlenen; alüminyum sanayicileri ile akademik dünyayı bir araya getiren etkinlikte, 13 farklı ülkeden 25 Bilim Kurulu üyesi, dünyanın dört bir yanından katılım sağlayan konuk konuşmacılar ve bildirileriyle katkıda bulunan katılımcılar yer aldı. Sektörün en önemli alüminyum etkinliklerinden biri olan ALUS’10’a hem iş, hem akademik dünyadan ilgi yoğun oldu.

Düzenlenen törende; platin sponsor olarak sempozyumun hazırlık sürecine sağladığı katkılardan ötürü ASAŞ’a teşekkür plaketi takdim edildi. Sempozyumun açılışına teşrif eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank tarafından verilen plaketi ASAŞ’da Tasarım ve Sistem Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Vedat SANCAKDAR teslim aldı.

Translate »