Home Haberler 7. İNŞAAT VE KONUT KONFERANSI 15 OCAK’TA KAPILARINI AÇTI

Eventuum’un düzenlediği ve katılımının yüksek olduğu 7. İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Hotel Ataşehir İstanbul’da gerçekleştirildi.

2012’den beri her yıl düzenlenen ve oldukça verimli geçen bu konferans, hedef kitle ve ziyaretçi profili ile sadece profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlamıştır.

Konferansın inşaat sektöründe çok önemli bir buluşma noktası olduğunu söyleyen Eventuum Genel Müdürü Pınar Kopuz,  “Bu yıl yedincisini düzenlediğimiz konferansta ekonomimize yöne veren kurumlardan yine çok değerli katılımcıları ağırladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da konferansımızın özellikle sektörün ve ekonomimizin içinden geçtiği bu sıkıntılı süreçte yatırımcı, uygulamacı ve tüm karar vericileri bir araya getirerek bilgi paylaşımı ve bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan işbirliği fırsatlarına zemin oluşturduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

 

 

Daha sonraFIRATPEN Ana Sponsorluğunda gerçekleşen konferansta, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Muharras Aza Hasan Rahvalı Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Fıratpen Profil Pazarlama Müdürü Dr. Mehtap Uluceviz,  FuzulEV Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Aziz Yeniay, Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi  Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Öztemel, İZODER Isı Su Ses Ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İrfan ÇELİMLİ, Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin, Türk Tesisat Mühendisleri Derneği Genel Sekreteri Dr. Kemal Gani Bayraktar gibi sektöre orta ve uzun vadeli çözüme dönük perspektif çizen, vizyoner konuşmacılar yer aldı.

Translate »